IPHONE 4 vs Samsung galaxy s? Melyiket érdemesebb, mert a samsung az teljes koppintása az iPhone-nak! Na most a koppintás milyen formába hat ki a telefonra?
Elég messze van a kettő egymástól. De kinézetre tény, hogy nagyon ráálltak az első Samsungok az iPhone kinézetére (inkább a háromra hasonlított :P külsőre!). Ezt szerencsére azóta elkezdték kinőni :) Érdemes megnézni az új Nexusukat. Örömmel látom hogy az alsó nagy idétlen gombot átveszi lassan a kijelző (aki használta már az ics soft keyeit annak nem hiányoznak ezek).
Nagyon kellemes android készülékek a Samsungok, jól bírják a nyúzást (ha aktív életet folytatsz felejtsd el az iPhonet, vagy vegyél neki valami brutál tokot, mert arra érzékeny a szentem. A galaxikat nyugodtan leejtheted :) Saját tapasztalat. Könnyű mint a tollpihe.
De az iOS gyorsaságban megfogja még mindig az Androidot. Jól optimalizálták. Az alkalmazásboltja is jobb, bár androidra is megtalálsz mindent ami kellhet. Az android mellett szól a jól variállható/testreszabható főképernyő. Sajnos az apple az első iPhone óta nem bír elszakadni ettől a "kis ikonokon nézegetjük az összes letöltött alkalmazásunkat" felálláson. Ez pont úgy zavaró ahogy a képnézegetőben/zenelejátszóban is, ha nem lehet csak egyesével lapozgatni a képeket/zenéket. Amíg egy két alkalmazásod van addig vicces, ha felszaporodik akkor enyhén frusztráló. ÉS! Itt az a pont ahol nem értem miért lenne a samsung az iphone koppintása? Az android rendszert kapod annak teljes szabadságával szemben az iOS zárt stabilitásával. A kettő eléggé különbözik egymástól.
Koppintást még mindig nem az oprendszerre értem, hanem amikor kamerájába is voltam , az alsó felületet(fotógomb) Iphonetól jött, illetve ez a menü nézet is! (:
De ettől függetlenül nekem is nagyon megtetszett a készülék, és szerintem elég hozzá férhető áron van, tudásához képest!
Bár sokan mondták, ha már eddig is iPhonem volt, akkor maradjak iPhonenál, android nekem szokatlan lenne! És pont ezért tettem fel itt a kérdést! (:
Nekem az a fontos, hogy ne legyen lefagyás, szaggatás, szép, és kivehető képeket lehessen vele készíteni, és ha unatkozok tudjak valamivel szórakozni! (:
Természetesen zene hallgatást sem teszem utolsó helyre, de arra ott vannak a kis apple termékek! Hát kb. ennyit tudok!
Én súllyal nem törődök! Az nekem lényegtelen! Bár ne legyen egy B30as tégla súlyba! :P
De ha már telefont vásárolok, akkor legyen valami értelmes telefon! (:
Csak okosabb ne legyen nálam! (haha)
Mint írtam az oprendszer a különbség. Az android a tiéd. Mindent lecserélhetsz rajta. Nem tetszik a galéria? Cseréld le másikra (egy halom alkalamzást találsz rá). A tárcsázótól kezdve az értesítéseken át a kamera felületig mindent lecserélhetsz rajta.
Ha szeretsz te is molyolni azzal, hogy személyre szabd a cuccod akkor nagyon élvezni fogod az androidot. Ha csak letöltögetsz appokat és használod őket, akkor maradj az iphonenál, mert abban tényleg jó.
Ennyi. Ha értesz az androidhoz tudod mit akarsz tőle nem lesz rá panaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!