Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 4gs vagy Motorola...

Iphone 4gs vagy Motorola Milestone 1?

Figyelt kérdés
szaisztok, gondolkozok a kettő között. eddig motorola milestonet akartam kizárólag de nem tudom érdemes e még a régit. nem vagyok nagy mobilfelhasználó és az iphonnal sem menőzni akarok, egyszerűen csak egy modern jobb telefont szeretnék amit sokáig használhatok. szóval? lhetőleg maradjunk enné la két teleonnál.....
2012. ápr. 5. 18:16
 1/9 anonim ***** válasza:
A 2 két külön kategória, a kettő nem egy kategóriába tartozik.De ha van pénzed iPhone-ra akkor inkább vegyél egy újabb milestone-t pl.:Milestone 3 vagy XT910 vagy Motoluxe.
2012. ápr. 5. 18:38
 2/9 anonim ***** válasza:

Nincs 4GS..

Most a 4-re gondoltál?

Amúgy szerintem az.. De, ha 100k-t adsz 1 készülékért, akkor Sensation, vagy Galaxy S2, Note, Xperia S..

2012. ápr. 5. 18:59
 3/9 A kérdező kommentje:
sorry sorry iphone 4s
2012. ápr. 5. 19:20
 4/9 A kérdező kommentje:
a qwerty miatt jön be a milestone, strapában melyi ka jobb?
2012. ápr. 5. 19:21
 5/9 A kérdező kommentje:
na inkább elölről az egész. szóval a milestone szériából az első jön csak be. tehát az újabbak nem igazán. amiket felsoroltatok azok se nagyon. írtam is, hogy lehetőleg maradjunk az említett teleofonknál. a kérdés adott az iphone 4s jobb mint az első milestone? gyorsabb megbízhatóbb? gps, internet, szempontjából??
2012. ápr. 5. 19:29
 6/9 anonim ***** válasza:

Az iPhpone-k nagyon rosszak strapában.. Ha leejted, akkor nagy valószínűséggel összetörik rajta az üveg..

Ezért kell hozzávenni 1 strapa tok-ot, csak hülyén néz ki utána..

2012. ápr. 5. 19:29
 7/9 A kérdező kommentje:
mondjuk melyik napjaink telefonja bírja az igazi strapát amit még a 3310 meg ezek adtak? :D :D
2012. ápr. 5. 19:34
 8/9 anonim ***** válasza:

Ehhez viszonyítva, akkor a Galaxy S2 strapább nála.

http://www.youtube.com/watch?v=elKxgsrJFhw

Van olyan készülék, ami bírja rendesen, pl a linkben szerepelt is.

2012. ápr. 5. 20:34
 9/9 A kérdező kommentje:
úhhh nagyon kössz! ez komoly video, ripityára törik....
2012. ápr. 5. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!