Iphone 4gs vagy Motorola Milestone 1?
Figyelt kérdés
szaisztok, gondolkozok a kettő között. eddig motorola milestonet akartam kizárólag de nem tudom érdemes e még a régit. nem vagyok nagy mobilfelhasználó és az iphonnal sem menőzni akarok, egyszerűen csak egy modern jobb telefont szeretnék amit sokáig használhatok. szóval? lhetőleg maradjunk enné la két teleonnál.....2012. ápr. 5. 18:16
1/9 anonim válasza:
A 2 két külön kategória, a kettő nem egy kategóriába tartozik.De ha van pénzed iPhone-ra akkor inkább vegyél egy újabb milestone-t pl.:Milestone 3 vagy XT910 vagy Motoluxe.
2/9 anonim válasza:
Nincs 4GS..
Most a 4-re gondoltál?
Amúgy szerintem az.. De, ha 100k-t adsz 1 készülékért, akkor Sensation, vagy Galaxy S2, Note, Xperia S..
3/9 A kérdező kommentje:
sorry sorry iphone 4s
2012. ápr. 5. 19:20
4/9 A kérdező kommentje:
a qwerty miatt jön be a milestone, strapában melyi ka jobb?
2012. ápr. 5. 19:21
5/9 A kérdező kommentje:
na inkább elölről az egész. szóval a milestone szériából az első jön csak be. tehát az újabbak nem igazán. amiket felsoroltatok azok se nagyon. írtam is, hogy lehetőleg maradjunk az említett teleofonknál. a kérdés adott az iphone 4s jobb mint az első milestone? gyorsabb megbízhatóbb? gps, internet, szempontjából??
2012. ápr. 5. 19:29
6/9 anonim válasza:
Az iPhpone-k nagyon rosszak strapában.. Ha leejted, akkor nagy valószínűséggel összetörik rajta az üveg..
Ezért kell hozzávenni 1 strapa tok-ot, csak hülyén néz ki utána..
7/9 A kérdező kommentje:
mondjuk melyik napjaink telefonja bírja az igazi strapát amit még a 3310 meg ezek adtak? :D :D
2012. ápr. 5. 19:34
8/9 anonim válasza:
Ehhez viszonyítva, akkor a Galaxy S2 strapább nála.
http://www.youtube.com/watch?v=elKxgsrJFhw
Van olyan készülék, ami bírja rendesen, pl a linkben szerepelt is.
9/9 A kérdező kommentje:
úhhh nagyon kössz! ez komoly video, ripityára törik....
2012. ápr. 5. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!