Melyik androidos telefon bírja a legjobban a zenehallgatást?
Amikről halottam ,hogy jók az a Sony Ericsson Live With Walkman , Nokia x6 és ha jól emlékszem akkor a Motorola Defty és a HTC Wildfire.
Arra lennék igazából kíváncsi ,hogy melyiknek hogyan bírja az akkumlátora a zenehallgatást (persze olyat keresek amelyik sokáig bírja)
Az árat kb 50 +-5 ezer lenne de ha egy kicsit nagyobb az sem baj.
Nagyon-nagyon keveset interneteznék vele hetente max 1 szer 2 szer akkor is csak facebookra mennék kb 2-4 percre (talán még ennyire se)
És szívesen fogadnék tapasztalatokat és másik telefonok ajánlását.
TEHÁT A LÉNYEG HOGY A ZENÉT NAGYON JóL BÍRJA SZUFLÁVAL
A Defy elég jól bírja, jól is szól, igaz, egy Shure stúdiófejessel próbáltam. A többiről nem tudok nyilatkozni.
A Blade után nagyon kellemes meglepetés volt a Defy, az akkuidőt illetően.
Tudtommal az egyik legjobb ilyen teló, a HTC Sensation XE with Beats Audio.
Ezt direkt zenehallgatásra tervezték, de a Nokia X6-ról is sok jót hallottam, a Motorola Defty-nek meg elég erős akksija van.
Viszont az egyik barátomnak Sony Ericsson Live With Walkman-je van, és ő sem panaszkodhat, jó kis készülék.
A nokia x6 és a HTC wildfire-ről tapasztalata van valakinek?
És valami másik telót tudtok ajánlani
Mindkettő szar, de akkor már inkább Wildfire, mert az nem fagy le, meg nem gondolkozik percekig 2 gombnyomás után.
De ahogy írtam: ha szinte csak zenelejátszás a szempont, akkor mp4 lejátszó, és akár 10k-ból megúszhatod.
Vagy ha komolyabb cucc kell akkor iPod Touch
akkor minek kell androidos?(amúgy a nokia x6-nak köze sincsaz androidhoz.)
Vedd meg a régi LG POP-omat.Zenéthallgatni tudsz vele, és telefonálni is.Másra úgyse akarod használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!