Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC Wildfire S-em van és...

Tenzolee kérdése:

HTC Wildfire S-em van és folyamatosan kevés tárhelyet jelez (150mb a beépített memória). Nem igazán értem, mert amit csak lehet az sd-re mentek. Mi lehet még ami a memóriát foglalja?

Figyelt kérdés
A telón 3g warchdog 1.2mb, htc sync 1mb, task killer 268kb ill autostart van, ezeket dobja fel az eltávolítható alakalmazásoknál . Fotók, zene sd-n vannak. App2SD lesz a köv lépés amit meg akarok csinálni, de ahozz akarok majd egy nagyobb sd kártyát.
2012. ápr. 5. 12:30
1 2
 11/11 Black Alexa válasza:

Sziasztok!

Nekem is ugyan ez a problémám! Csak azt nem értem,hogy miért nem "kérdezi meg" hová akarom menteni az alkalmazást! Pl letöltöttem az instgram-ot és azt már az SD kártyára tette rá! A telón pedig a facebook,twitter és google play áruház van letöltve! Amikor rámegyek és megpróbálom áthelyezni akkor nem engedi! A gyári beállítás visszaállítást még nem próbáltam!

Arra is gondoltam(mivel még garanciás),hogy vissza viszem az üzletbe egy szofrver frissítésre és elmondom ott is a problémám hátha meg tudják oldani!

2013. jan. 31. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!