Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC Wildfire S-em van és...

Tenzolee kérdése:

HTC Wildfire S-em van és folyamatosan kevés tárhelyet jelez (150mb a beépített memória). Nem igazán értem, mert amit csak lehet az sd-re mentek. Mi lehet még ami a memóriát foglalja?

Figyelt kérdés
A telón 3g warchdog 1.2mb, htc sync 1mb, task killer 268kb ill autostart van, ezeket dobja fel az eltávolítható alakalmazásoknál . Fotók, zene sd-n vannak. App2SD lesz a köv lépés amit meg akarok csinálni, de ahozz akarok majd egy nagyobb sd kártyát.
2012. ápr. 5. 12:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Próbáld az internetes előzményeket törölni.
2012. ápr. 5. 12:39
 2/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nem ez a gond,az előzményeket hetente törlöm de azért köszi.
2012. ápr. 6. 10:41
 3/11 anonim ***** válasza:
Néha kapcsold ki (pl éjszaka) a készüléket, ha folyamatosan megy. Vannak tisztító programok, mint számítógépen a "CCleaner", amik lepucolják. Érdemes törölni az előzményeket, megosztott helyzeteket, gyorsítótárat, sütiket. Érdemes olyan programot is beszerezni, amivel a háttérben futó programokat megállíthatod. Ha nem segít, biztonsági mentés után gyári beállítások visszaállítása, ha az sem, szoftverfrissítés.
2012. ápr. 7. 10:00
 4/11 anonim ***** válasza:
10%

Nem feltétlenül kell nagyobb sd kártya, gondolom nem akarsz bootloaderen keresztül a recoveryben sd kártyát partícionálni, stb, ha nem nagyon értesz hozzá...

Ált ilyenkor a legnagyobb baj, ha leszedsz 20-30-xy widgetet, mert azokat nem tudod áttenni SD kártyára, hanem azoknak mindenképpen a telefonmemóriában kell lenniük.Ezek közül törölgess, ha ez a helyzet.

Advanced Task managerrel, vagy más task killerrel pedig nagyobb kárt okozhatsz, mint hasznot, és teljesen felesleges letölteni, mert az android maga zár be háttérben futó/ideiglenesen fagyasztott programokat, ha szükséges.

2012. ápr. 7. 13:30
 5/11 anonim ***** válasza:
Lehet az is hogy a gyári alkalmazások frissitesei.
2012. ápr. 7. 20:39
 6/11 A kérdező kommentje:

Az éjszakai pihentetés sem válik be, widgetek egyáltalán nem voltak telepítve, néhány hasznos alkalmazás van csak a telón(google, kingsoft office, stb.), szerintem biztonsági mentés lesz a vége és gyári állapot visszaállítás. Ami még furcsa, hogy az alkalmazáskezelőben azokat a app-eket is a teló memóriáján kezeli, amik az sd-re vannak helyezve(kingsoft, google+ stb.).

Elég sok app volt már frissítve, ezeknek a telepítőjét menti valahová, vagy telepítés után törli, nem tudom.

Kössz a válaszokat.

2012. ápr. 10. 11:46
 7/11 anonim ***** válasza:

A gyárilag telepített appok frissítései mindig csak valami kis pluszt hoznak, de értelem szerűen annyival több helyet fognak foglalni a telefon memórián.Max ezzel annyit tudsz, hogy a marketen a telepített alkalmazásoknál kikeresed a frissítéseket, google maps, facebook, twitter, youtube, hasonlók, és a frissítéseket törlöd.

Alapvetően app2sd nem kell, mert 2.1 óta gyárilag tudja a szoftver áthelyezni a programikat.A legtöbbet szerintem az office fogja foglalni szerintem, azok nem 2-3 megás cuccok.

A beállításokban az alkalmazásokban, azon belül az alkalmazások kezelésében az összes letöltött cuccot próbáld meg áthelyezni az SD-re, vagy mindent, amit tudsz, továbbá a beállítások, tárolóhely, szabadítson fel helyetben a gyorsítótárból törölj mindent, lépj tovább, ott is át tudod helyezni az áthelyezhető appokat az sd-re, majd az e-maileket, smsket törölgesd, kb. ennyit tudok mondani.Ha ez sem segít, akkor reset.

2012. ápr. 10. 12:34
 8/11 anonim ***** válasza:
Illetve mit jelent a kevés hely? Azt tudom, hogy gyári indításnál a 150-ből olyan 122-124 MB szabadon felhasználható.Ebből neked mennyi elérhető jelenleg?
2012. ápr. 10. 12:37
 9/11 A kérdező kommentje:
12-14 mb körül van a szabad memória, kössz a tanácsaokat rókarobi21 de ebből egy reset lesz.
2012. ápr. 11. 11:18
 10/11 Erika4 válasza:

Sziasztok!

Nekem is Wildfire S-em van és ugyanez a problémám. Én is próbáltam már szinte mindent, de nem segít. A gyári adatok visszaállítása után is ugyanez lett a probléma! Szoftvert is frissítettünk már.Pedig összesem 5-6 fontosabb alkalmazást töltöttem le. Ha tud valaki segítsen légyszi!

Köszi

2013. jan. 20. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!