HTC Wildfire S-em van és folyamatosan kevés tárhelyet jelez (150mb a beépített memória). Nem igazán értem, mert amit csak lehet az sd-re mentek. Mi lehet még ami a memóriát foglalja?
Nem feltétlenül kell nagyobb sd kártya, gondolom nem akarsz bootloaderen keresztül a recoveryben sd kártyát partícionálni, stb, ha nem nagyon értesz hozzá...
Ált ilyenkor a legnagyobb baj, ha leszedsz 20-30-xy widgetet, mert azokat nem tudod áttenni SD kártyára, hanem azoknak mindenképpen a telefonmemóriában kell lenniük.Ezek közül törölgess, ha ez a helyzet.
Advanced Task managerrel, vagy más task killerrel pedig nagyobb kárt okozhatsz, mint hasznot, és teljesen felesleges letölteni, mert az android maga zár be háttérben futó/ideiglenesen fagyasztott programokat, ha szükséges.
Az éjszakai pihentetés sem válik be, widgetek egyáltalán nem voltak telepítve, néhány hasznos alkalmazás van csak a telón(google, kingsoft office, stb.), szerintem biztonsági mentés lesz a vége és gyári állapot visszaállítás. Ami még furcsa, hogy az alkalmazáskezelőben azokat a app-eket is a teló memóriáján kezeli, amik az sd-re vannak helyezve(kingsoft, google+ stb.).
Elég sok app volt már frissítve, ezeknek a telepítőjét menti valahová, vagy telepítés után törli, nem tudom.
Kössz a válaszokat.
A gyárilag telepített appok frissítései mindig csak valami kis pluszt hoznak, de értelem szerűen annyival több helyet fognak foglalni a telefon memórián.Max ezzel annyit tudsz, hogy a marketen a telepített alkalmazásoknál kikeresed a frissítéseket, google maps, facebook, twitter, youtube, hasonlók, és a frissítéseket törlöd.
Alapvetően app2sd nem kell, mert 2.1 óta gyárilag tudja a szoftver áthelyezni a programikat.A legtöbbet szerintem az office fogja foglalni szerintem, azok nem 2-3 megás cuccok.
A beállításokban az alkalmazásokban, azon belül az alkalmazások kezelésében az összes letöltött cuccot próbáld meg áthelyezni az SD-re, vagy mindent, amit tudsz, továbbá a beállítások, tárolóhely, szabadítson fel helyetben a gyorsítótárból törölj mindent, lépj tovább, ott is át tudod helyezni az áthelyezhető appokat az sd-re, majd az e-maileket, smsket törölgesd, kb. ennyit tudok mondani.Ha ez sem segít, akkor reset.
Sziasztok!
Nekem is Wildfire S-em van és ugyanez a problémám. Én is próbáltam már szinte mindent, de nem segít. A gyári adatok visszaállítása után is ugyanez lett a probléma! Szoftvert is frissítettünk már.Pedig összesem 5-6 fontosabb alkalmazást töltöttem le. Ha tud valaki segítsen légyszi!
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!