Létezik az hogy használt telefont adtak el nekem újként boltban?
Vettem egy galaxy note-ot a partnerogsm-nél, 2 év samsung garanciával 27%os áfával (tehát újat.. elvileg). Viszont sajnos már itthon(közben dobozban volt) észrevettem, hogy a bal felső sarkán leejtésnyom van. horzsolás és karc. Meg azt is észrevettem hogy két átvágott lezárómatricán van rajta egy érintetlen(ezt kicsit megkapirgáltam hogy lássam mi van alatta és tényleg... :O) Lefotóztam: [link]
Ti mit csinálnátok? Vigyem vissza holnap? Szóljak hogy van egy kis hibája a készüléknek és adjanak újat? Azt meg már sokkal alaposabban megnézem majd? (3nap cseregarancia) Lehet hogy a gyárban esett le vagy valaki visszavitte és újként adják el?
Bocsi, most lehet, hogy azért nem értelmezem rendesen, mert korán keltem.. :D
Ahol vetted, ott most visszavették, kicserélni, vagy javítani? Pénzt nem adtak vissza? Egy hete lassan náluk van? Csak számomra fura az utolsó írásod.. :|
Vagy miről vársz hírt?
Az egész nekem azért "ferde", mert nem a vásárlásnál mondtad ezeket. Ott egyből meg kellett volna nézni, más, ha mondjuk ajándékba vetted volna valakinek.. Akkor sokkal egyszerűbb lett volna. Sajnos simán mondhatják, hogy a sérülés stb. azután keletkezett, miután megvetted. "a vásárlástól való távozás után reklamációt nem fogadunk el".
Maximálisan megértem, hogy reklamálsz és drukkolok is, tudom azt is, hogy használtakat adnak el újként, mert én is így jártam.Én még ott helyszínen cseréltettem. A Samsung vásárlóbarát ezért van némi reményed..Hajrá.
jobban jártál volna, ha neten rendeled, mert ott 7 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól.
amúgy elég durva sztori, valsz. használtat adtak neked...én a helyedben elvinném egy samsung szervízbe és megnézettetném az imei számát, mert abból kiderül.
bár az is lehet, hogy valaki újonnan vette valamikor garisan aztán eladta és ezek meg úgy adták el neked, mintha vadi új lenne...
mindenesetre ez tanúlság, hogy csak megbízható, márkaboltban szabad ilyen cuccokat venni. nem zug gsm boltból, ezek mindennel trükköznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!