Ajánlanátok nekem telefont?
Nagyon analfabéta vagyok ehhez. nem tudom létezik-e olyan, hogy nekem olyan telefon kellene, amire a gps-t, vagyis az IGO8-at rá lehet telepíteni. Olyat hallottam, hogy az okostelefonokban ugyebár van gps, de az online módban lehet használni, amiért fizetni kell. Nem tudom, igaz ez?
Szóval nekem olyan telefon kellene, amiben van gps és nem kell külön venni GPS készüléket.
Segytene valaki megvilágososdni:)))?
A IGO 8 nem GPS! Az csak egy program a gps-hez!
Itt egy GPS-es okostelefon. A leírásban megtalálod, hogy a készülék tartalmaz GPS modult. Ami annyit jelent, hogy van benne GPS! Menü, térképek és ott kiválasztod, hogy autóval vagy gyalog vagy, és ennyi! Utána már csak vársz, hogy megtaláljon téged! És ehhez nem kell internetkapcsolat! Nekem, le van tiltva hogy legyen adatforgalmam, és mégis megy a GPS! Be lehet állítani könnyen, hogy online, avgy offline módban legyen. A GPS egy idő után így is úgy is megtalál! És ehhez, még program sem kell, mert a nokia már alapból rátette. Vegyél NOKIA 500-at
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!