Ha telefont vennek melyiket ajanlanatok 150 000 ft-ig?
Minek neked 100ezres telefon?? A telefon lényege az hogy ->telefonálni<- tudjál vele. Most komolyan.
Nekem ugyanaz a telefonom van már 3 éve. Anno 17.000 -ért vettem és teljesen jól megvagyok vele. Nincs hiányérzetem.
Szerintem semmivel sem jobb egy 100ezres telefon mint egy 20-30ezres.
Samsung Galaxy Note
Samsung Galaxy S II
iPhone 4
iPhone 4S
Motorola Razor
Sony Ericsson Xperia Play
Sony Ericsson Xperia x10i
Sony Ericsson Xperia Neo
Sony Ericsson Xperia Arc
Nokia Lumia xxx
"Szerintem semmivel sem jobb egy 100ezres telefon mint egy 20-30ezres."
isten hozott a 21. században, az okostelefonok tudod mik? manapság nem csak SMS-re meg telefonálásra valók.
és rakj már egymás mellé egy olcsó Samu S5230at meg egy iPhonet/Nexust...
Van akinek sms-re kell. Ha nekem arra kéne, akkor nem is szánnék rá többet, mint 20k. De.
Nézek rajta filmet, hallgatok rajta zenét, játszok rajta, netezek rajta, jó GPS-nek, és számtalan APP letölthető rá, olyanok, mint menetrend, időjárásjelentő, szótár. Manapság már rég nem telefonálásra használják a telefonokat...
Xperia mini...
Ui:ne kössön bele senki, a kérdező tudja, miért...
Apukám 1 éve vett egy 90 ezres telefont (samsung wawe)...akkor én is kérdeztem, hogy minek??? Azóta az okostelefon adta élményeibe ő is beilleszkedett, pedig már nem fiatal...61 éves. Rengeteget telefonál, emailokat olvas rajta, megkért, hogy tegyek rá navigációt, amit használ is. Néha a híreket is elolvassa egy reggeli bögre tea mellett. A naptári bejegyzéseit is abba írja.....
Egyébként a kérdésre válaszolva...iphone 4s, samsung galaxy s 2, wawe 3, Lumia 800, Sony Xperia S.
Samsungokat ne vegyél.
Ott a HTC Sensation XE, esetleg várd meg az Xperia S t.
Yupiter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!