Nokia Lumia 800?
Ha szeretnél egy szép, minőségi telefont, ami mindenben ott van és sokáig tart (2-3 év) a szoftveres támogatása, akkor k*rva jó választás!!! :) Sehol se akard, nem fagy, iszonyatosan gyors, szép menü animációval, kapcsolat központiságúval, szép appokkal és semmi köze a pc-s windowshoz.
Én nem bántam meg, sőt ajánlom is! Rengeteg frissítés jön majd a közeljövőben (kisebbek, nagyobbak). Sok alkalmazás van a Piactéren, de sajnos nagyjuk fizetős..és sajna megjelent egy csomó kínai app is, aminek semmi értelme, de vannak nagyon szép alkalmazások, és szép játékok szép grafikával. Egyre több a magyar app is.(menetrend, hírek, sport tracker, szótár, hangvezérlésű google kereső, időjárás, stb)
Nagyon megbízható rendszer, és amit a Nokia alá pofozott az meg már hab a tortán. A kamerán a a hangminőségen javítottak egy szoftverfrissítésen, így igazi Nokiás a zenei élmény!
Ezek nagyon jó hírek :) Köszönöm szépen a válaszodat!:)
Mostmár biztos hogy a Lumia 800 lessz a választásom :)
Én oda vagyok érte, de nem vagyok fanatikus csak wp7 rajongó. Nyilván ez a rendszer még kezdeti stádiumban van. Majd lesz olyan szinten, mint az android, viszont a stabilitása, már most az ios szintjén tart...alkalmazás mizériában meg még az androidot meg sem közelíti..
Ez egy újabb alternatíva ez a rendszer, de a Nokia soha nem fog visszamenni a trónra, az apple miatt. Kb olyan, mint a peugeot- bmw harc. Régen a '70-es években a peugeot olyan volt, mint ma a bmw, ma pont fordítva. Pedig a pözsó is tud ütős sportos és luxus autót építeni, na meg népszerűt, persze ez igaz az elöbb említett 4 gyártóra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!