Hogy lehet bekapcs. Nokia Lumia 800 telefonon a wifit? Ha a beállitásokban a wifi-re koppintok, megmozdul a felirat de nem tudok belépni (alatta kikapcsolva felirat) Lehetséges hogy alapbol nem lehet bekapcsolni, csak ha kapcsolatot talál?
Előző valami Androidos degenerált gyökér, aki azt hiszi, hogy a lumia még simbyanos vagy hogy szar a wp7...hát NEM!!!! De azért köszönjük a megjegyzésedet kedves első válaszoló!!!
A wifi menüpontnál van egy kis csuszka a bekapcsolva mellett. Olyan, mint egy kapcsoló. Azon végighúzod az ujjad és putty...putty.. keresi a wifit. Az első szabad wifire rámész, és fel is csatlakozott. Viszont ha nem akarsz a a mobilnetért fizetni, akkor a mobil adatátvitel menüpontban (beállítások) kapcsold ki az adatkapcsolat szabadalmaztatását (ismét az a kapcsolós cucc)
egyébként nekem baromi stabil módon tartja a wifit.
Ha nem az a problémád, akkor menj be egy Nokia care-ba vagy ahol vetted és ott megmutatják, hogy mit hogyan.
Hát eldobni biztos nem fogom, ahhoz drága is volt, meg szeretem is! E.ként birom az ilyen válaszadokat, vajon ennyire unatkozik az illtetö??
Sajtospálinka! Köszönöm hogy irtál, sajnos szerviz lett a dologbol, mert a wifi menüpontban nem volt csuszka, mert belépni se tudtam a menübe. De hálistennek nem kértek pénzt, rendesek voltak! Köszi mégegyszer hogy irtál! :)
Nincs mit :)
De nem jó ezt hallani, hogy a wp7-nek is vannak ilyen gyermekbetegségei...
Semmi sem tökéletes sajna... :(
de most már müködik mint az olajozott istennyila :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!