Miért vesztek új mobilt?
Azért, mert tönkrement a régi, vagy mert szerinted már ciki?
Sokan megkérdik, miért nem veszek újat, ugyanis 7 éves a telefonom. De egyszerűen nem tetszenek az új érintőképernyősök, tök bóvlinak tűnnek.
Ezek szerint más is "maradi+, nem csak én.
N70, és N95 a két telefonom, és nem kéne semmi androidos-érintős csoda.
Telefonálni lehet, sms-t küld-fogad, elég jó kamerájuk van, ha valamit hirtelen rögzíteni kell.
Mert egy 7 éves telefon sok mindenre nem képes, ami egy mostaniban alapfelszereltség. Nincs internethozzáférése, nem kezel sok szöveg- és filmformátumot, rosszabb a kamerája, gyengébb a hardvere. Persze, ha csak telefonálásra, sms-re használod, akkor kielégítő egy 7 éves telefon tudása is. Ha viszont ennél többet akarsz, elsősorban kényelmi funkciók terén, akkor nehéz meglenni okosfon nélkül.
Én azért cseréltem le az akkor 6 éves telefonom (amit amúgy máig használok a mostani mellett már csak, mert sok helyen a számot lusta voltam módosítani) -, mert kijött egy, amibe azonnal beleszerettem, és, ami legalább ennyi ideig ki fog szolgálni.
Amikor csak monokróm telóm volt, akkor színes kellett, utána bluetoothos -> bővíthető memóriás -> PDF megjelenítős és nagyképernyős -> wifis(Samsung Omnia) -> gyorsabb mint a Windows Mobile(Android)
Tehát mindig volt egy másik telefon, ami többet tudott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!