Okos telefont szeretnék vásárolni. Tippek?
Figyelt kérdés
Egy okostelefont szeretnék vásárolni lehetőleg T-Mobile-nál domino csomagban 100.000Ft körül. (de a 150.000Ft-ot ne haladja meg) És azt szeretném megtudni, hogy milyet érdemes vennem. Elsősorban telefonálásra, (milyen meglepő :D) zenehallgatásra, játékok letöltésére és játszására használnám. Az első 2 feladatot szinte minden telefon megtudja csinálni, de nem tudom milyen operációs rendszerű okos telefonhoz lehet letölteni a legtöbb játékot. Nem nagyon vagyok otthon ebbe a témakörbe szóval mindenféle információt szívesen fogadok. :)2012. márc. 30. 20:45
11/16 anonim válasza:
iOS-re is lehet ingyenesen letölteni alkalmazásokat, meg játékokat, csak azt úgy hívják, hogy jailbreak.
De ugyanúgy lehet az S2-re is letölteni Google-ból, csak ahhoz ezt nem kell feltörni. Szóval.. ingyenesség terén az Android a jobb.
12/16 anonim válasza:
mindenképpen androidosat vegyél!!!
galaxy s2,htc senasation,xperia s,se xperia arc s
14/16 anonim válasza:
játékra a wp7 jelenleg nem annyira jó. kevés van rá(nem szidom a rendszert, nekem ez a kedvencem). ios-re jók a játékok, de mint mondták, iphone az drága. így marad az android. de az sgs2-t semmiféleképpen nem vennék. csak túl van reklámozva(nem mondom, hogy rossz telefon, de nem nagy durranás), inkább htc sensation-t vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!