Telefont szeretnék vásárolni!?
Figyelt kérdés
Sziasztok, amazon.com-on szeretnék készüléket vásárolni pontosabban Samsung Note 4G AT&T-t az lenne a kérdésem Magyarországon a T-mobile hálózattal kompatibilis lenne vajon?!2012. febr. 19. 16:12
1/5 anonim válasza:
igen ha kártyafüggetlen!
de szerintem nem az mivel benne van a nevében is hogy AT&T ami egy amcsi szolgáltato
2/5 A kérdező kommentje:
na és függetleníteni nem lehet? :O mert szeretnék 4G-s telót és most adom el az SII-őt.. :\ és ha már veszek telót akkro már olyat vegyem amit már az idő alatt minek cseréljem..
2012. febr. 19. 16:32
3/5 anonim válasza:
s2 adsz el? :D jo neked! amugy majd függetleniteni kell valoszinüleg
4/5 A kérdező kommentje:
8hónapja vettem a telót 54.900ftrt tmobilnál médiamánia L csomagban, most beszart az audioja, és az érintő kijelző kaptam egy újat gariba és arra új készülék miatt 2év garit és 70 ezerért adok túl rajta aztán azért kéne 4gs készülék :(
2012. febr. 19. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!