Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mitől lehet, hogy a mobilom...

Mitől lehet, hogy a mobilom kijelzője ki-be kapcsol, pedig hozzá sem érek?

Figyelt kérdés
Pár napja vettem észre,hogy munka közben bekapcsol,pedig le van zárva,,mintha ki akarnám oldani,de csak 1-1 másodpercekre kapcsol be arra az állapotra,amikor már csak a kijelző alját kéne felhúzni,hogy feloldjam a zárat! Ezt tudom orvosolni vagy ez vmi telefon hiba? Nem akarom hogy ezt csinálja meg idegesítő is,hogy 10-20 másodpercenként felvillan a telefonom,mindig azt hiszem csörögni fog! Lehet ezzel vmit kezdeni???

2012. márc. 30. 10:08
1 2
 11/11 anonim válasza:
Nekem SGS 3-am van, megvettem és kb 3 nap után elkezdett villogni. Bevittem az üzletbe, mondta a pasi, hogy ha az alkalmazások nem tudnak frissülni vmi okból (nincs netközelben pl) akk előfordulhat, hogy villog. Ujrarakta a szoftvert most meg szemmel tartom a telefont, hogy fog e még villogni. Mielőtt letöltessz egy appot meg kell nézni, hogy mibe nyúlkál bele!!!
2013. febr. 15. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!