Egy 16 éves számára megfelelő egy iphone 3g?
Figyelt kérdés
zenehallgatásra, internetezésre, állandó elérésre lenne szükségem, a fiam számára.
meglepetés lenne, de nem tudom, hogy a mai fiatalok körében mi a legelterjedtebb ( kivéve: facebook. -.-" )
nem villogni akar vele. nem az iphone meg android kedvelők harcára vagyok kíváncsi, hanem a véleményekre!
köszönöm!
2012. márc. 29. 20:46
1/15 anonim válasza:
Szerintem nagyon örülne neki én is vettem a fiamnak! örült neki!
2/15 anonim válasza:
Ha gondolod tudok is eggyet megnészheted!
3/15 anonim válasza:
Piszok lassú a 3gs is hát még sima 3g. inkább egy galaxy s. De komolyan. Nagyon lassúak a régi iphonok
4/15 anonim válasza:
3G-t már nem érdemes venni. Régi, elavult, lassú. Ha iPhone-t akarsz venni mindenképp, akkor minimum 3GS-t vegyél! De annyi pénzből már újabb telefont is lehet venni, igaz nem azokon nem harapott alma van..
5/15 anonim válasza:
Én 3gs-t vettem az nagyon jóó!
6/15 anonim válasza:
Igen, 3GS-t szabad csak venni minimum. A 3G hihetetlenül lassú, meg nagyon pocsék a kamerája.
7/15 anonim válasza:
3gs vennék ha 4 drága lenne.. az hogy androidot vagy az iost kedveli jobban nem tudhatjuk... én pl jobban örülnék 1 3gs mint 1 kicsivel erősebb androidnak de vki lehet forditva van vele
8/15 anonim válasza:
3G semmiképp, még ha csak papírnehezéknek kell akkor sem, 3GS már megfelelő.
9/15 anonim válasza:
Hu, 3G-t tényleg ne. Piszkosul lassú, az egész telefon sajnos egy nagy kínlódás ma már. Nekem 3GS van, a feleségemnek pedig 3G. Már már ott tart a telefonnal hogy lassan vissza rakja a simet. Régi kis egyszerű nokiájába.
Ha nem akarod nagyobb költségekbe verni magad akkor 3GS.
10/15 SlipMan válasza:
Szerintem egy 16 évesnek még fölösleges túl drága telefont venni. Jelenleg a 3GS árának a feléért is már sokkal komolyabb készülékek kaphatók. Xperia Mini, Live With Walkman, Nokia 500, ZTE Skate. Ezek jelenleg kártyásan 40.000 körül mennek újonan. Mindegyikben van wifi, normális fényképező/kamera, GPS, és nem utolsó sorban nem rossz kis telefonok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!