Szerintetek a Samung Galaxy Mini (S5570) jó telefon?
Nem jó, de csajnak jó lesz.
Amúgy Xperia Mini vagy SE Live ezerszer jobb.
Nekem is galaxy mini-m van már egy jó ideje és nagyon meg vagyok vele elégedve..zene hallgatásra és netezésre...facebook-on csevegésre pont ideális..és ezt úgy mondom h eddig csak sony ericcsonjaim voltak..de azt annyira megutáltam hogy nem igaz...egyáltalán nem tetszenek a mai ericcsonok..nem is mindegyikbe van multitouch..a mini-ben az is van..ez nagy előny :)
lehet h a mini gyenge telefon de sokat ki lehet belőle hozni és az akksija se merül le egy nap alatt ez is plusz pont..ja és a kijelzőjét sokan szidják..de szerintem tűrhető az is..aki zene hallgatásra és netezésre venne telefont annak ajánlom..a sony-kat meg hanyagold..elég furán van megoldva a kezelőfelülete...nekem nagyon nem jön be..de kinek mi..
Sony-val semmi baj (és nem azért védem, mert Sony-m van).
Régi, még 2010-es modellek nem voltak valami jók, meg az UI sem volt valami jó, de a mai modellek már hardveresen is nagyon ott vannak (még a 40 ezres készülékek is), és a kezelőfelülettel sincs semmi baj, és multitouch-os az összes.
Az, hogy a Galaxy Mini-ben van multitouch kicsit sem nagy szám, a telefonok 99%-ban van.
Zenehallgatásra és netezésre meg a Nokia 3310 is ugyanolyan alkalmas, hülyeség, hogy sokat lehet kihozni belőle, stb.
Nem értesz hozzá és nincs viszonyítási alapod, csak ezért mondod azt, hogy jó telefon.
Persze kijelzője sem rossz, amíg nem látsz jobbat.
Olyan, mint hogy 10 éve nem volt rossz a CRT tv, de ma már ezer jobb van nála, hiába nézhető, inkább néznék egy fullHD-s plazmát.
Persze, ugyanazt tudja, mint egy felsőkategóriás, kivéve hogy pár játék nem fut rajta...
Ez olyan, minthogy a Lada ugyanazt tudja, mint egy Bugatti, csak nem néz ki olyan jól.
Egyértelmű, hogy f.szság.
Xperia Mini Pro hol lassú?
Képzeld én haveromnak is van, és csak úgy szalad, sosem akadozik, és azon még a komoly játékok is mennek lagg nélkül.
Kezelőfelülete lehet nem valami húdeszuper, nekem sem a kedvencem, de nem is szar (és Galaxy Mini UI-ja sem valami szuper).
És igaz, elég kicsi a kijelzője, de aztán az nagyon sokat számít, hogy a Galaxy Mini kijelzője 0,3556 centivel nagyobb.
Nézz róla youtube videókat, sehol sem akadozik, sehol sem panaszkodnak a sebességre, nem is meglepő, mivel erős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!