Samsung Galaxy Mini GT S-5570 telóra hogyan tudok zenéket feltenni?
Hali!
Amikor csatlakoztatom az usb adatkábellel a telefont nem kapcsolódik a gépre.. Kell hozzá valamilyen program, vagy mit kell beállítani?
Nekem most van ilyen androidos telefonom először.. köszi a segítségeteket.. :)
Van egy program, Samsung Kies a neve. Az felismeri a telód és tudsz szinkronizálni stb...
De nekem úgy rémlik, hogy az SD kártyára történő másoláshoz nem kell semmit tenni. Felismeri meghajtóként. Talán annyi van, hogy a beállításoknál engedélyezni kell az USB háttértárolót.... Nincs előttem sajna, csak emlékezetből írom.
Lenne még 1 kérdésem..Köszi:)
Ha a Market-ről töltök le játékot az mennyire ingyenes? azt mondták ingyenes internethozzáféréssel, de nekem van egy régebbi sim kártyám ami feltöltőkártyás és amikor azzal mentem a m.0.facebookra lehuzta az egész 3500ft-omat ami a kártyámon volt. Ha most az előfizetésessel megyek fel ugyanerre a címre akkor is megy a számlámra a pénz amit ki kell fizetnem?
A játék ingyenes, tehát nem kell fizetned azért, hogy a telefonodra telepíthesd. Az, hogy letöltöd, adatforgalmat generál, ami viszont nem ingyenes. :)
Ha olyan előfizetésed van, amihez tartozik internet adatforgalom (100Mb, 500Mb,stb....), akkor letöltheted, nem lesz nagyobb a számlád, még akkor sem, ha az adatforgalmi határon túlmész (ez esetben lelassul a net, más nem történik). Ha viszont nincs előfizetve adatforgalmi csomagod, akkor elég drága lehet egy játék letöltése.
Egyébként célszerű az alkalmazásokat WiFi-n letölteni. Otthon (ha van vezeték nélküli internet kapcsolatod), csatlakozol, letöltöd ami kell, és utána csak a szükséges dolgokra használod a mobil internetet. Ha nincs otthoni wifi-d,akkor vegyél egy WiFi router-t. (5-6.000 Ft).
Az, hogy előfizetéses vagy, egy dolog. Az előfizetéses tarifacsomagodnak kell tartalmaznia valamilyen adatforgalmi keretet. Mi a neve a tarifacsomagodnak?
A WiFi-zés egyszerű. Bekapcsolod a telefonon a WiFi-d. Ha be van kapcsolva a routered, akkor a telefon megtalálja a hálózatod (látod a nevek között). Ha ez megvan, akkor rákattintasz, kéri a jelszót (amit te adtál a wifi-nek). majd csatlakozás. Ennyi. Ha ez sikerült, akkor felül, a térerő jelző mellett megjelenik egy wi-fi jel.
Aztán már netezhetsz is korlátlanul, annak semmi köze az előfizetéses tarifacsomagodhoz.
Média Mánia XS a csomag
Nekem a "Beállítások"-nál van olyan hogy
Vezeték nélküli hálózatok -> Wi-fi beállítások
--Wi-fi beállítások--
Wi-fi (kipipálva)
Hálózatértesítés (kipipálva)
Ha belemegyek a Wifi hálózat hozzáadásába van ott olyan hogy "Hálózat neve (SSID)" alatta meg a "Biztonság: ami alapból Nyilt-ra van állítva, de ezt át lehet állítani WEP, WPA/WPA2 PSK, és 802.1x EAP-ra "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!