Új mobil. Egy SE W910i tipusút néztem ki magamnak. Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Jó és (ha van) rossz tapasztalatokat szeretnék tudni rolla =)2009. jún. 14. 16:46
1/2 anonim válasza:
hát nekem is az van. nekem nagyon tetszik. főleg mert nekem ilyen barnás szinű:D hát van rajta 3g(videóhivás) és én ha azt a programot megnyitom, akkor szinte tükörnek is jó..:D és pl ha a média menüben vagy akkor ha a telefont balra forgatod ugy hogy vizszintes állapotban legyen akkor elfordul pl a walkman lejátszó. és a képeknél is igy van. rossz tulajdonsáéga nincs sok, nekem csak annyi hogy néha a telefon ujra indul tehát frissit .. először megijedtem azt hittemhogy tönkre ment :D de nem tudom ez lehet csak nálam van . szerintem érdemes megvenni:)
2/2 anonim válasza:
jó mert fülhallgatóval nagyon jó hangzása van,[elviekben] adnak hozzá memokártyát,szép fotókat lehet vele csinálni..de nekem nagyon gyakran fagyott:S mostanában kevésbé..de régen nagyonsokszor:S tettem rá szoftverfrissítést,erre ritkábbak lettek a fagyások,viszont eltűnt a magyar nyelv(Y) de én ajánlom:D lehet csak az én készülékem hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!