Melyik mobil a legjobb? Miért? Tapasztalatok?
-Nokia C3-00
Ez tetszik, csak a 2megapixeles kamera nem túl jó. Miylen képeket csinál?
-Samsung Galaxy Chat 335
ugyanaz a kérdés mint az elsőnél(:
-Samsung Star II
-Vodafone 845
Van benne rádió? Mert a neten azt írja, hogy van, de a lista ahol néztem ott meg aztírja, hogy nincs :O
-Vodafone 858 Smart
ezis 2 mp. milyen képeket csinál?
Meg még az lenne a kérdésem mindegyikről, hogy mindhez adnak USB-t és headsetet? Melyikhez jár esetleg memkártya?(Mekkore?)
Ezek közül a 848 és a 858-as amit érdemes megnézni mert ezek legalább androidos okostelefonok. A Chat elé meg nem tesszük oda a galaxy jelzőt mert a galaxy az a Samsung androidos telefonjait jelöli és a chat még véletlenül se az.
Akkor melyik legyen: Ha mond neked valamit az android és tudnád is használni akkor 858, ha nem akkor star II.
A kép minősége meg nem a megapixeltől számít. A Star II-ben hiába van nagyobb felbontású kamera de nem csinál olyan jó képet mint pl. egy K750 vagy K550 a 2Mpx-es kamerájukkal.
Lehet hogy nem csinál jó képeket de a Vodafone 858 a legjobb választás ezek közűl.
De mondok neked jobbat is. Ugyanilyen áron sokkal jobb a: ZTE Blade és a Huawei U8500. Ezek nemcsak hogy okosabbak de még a kamera is jobb bennük.
UTOLSÓ ELÖTTI!
A legjobb teló az SGS2
Ezek közül meg a 858
Szerintem is az I phone 4 a legjobb sokat tud és GYÖNYÖRŰ :)
Szerintem jó képet is csinál
hát leszarom hogy az iphone 4 milyen képeket csinál, rohadtul nem érdekel -.-
A többi választ meg köszönöm, jöhetnek még. Valaki írta, hogy vannak ebben az árban jobbak is. Csak én listából rendelem, azok meg itt drágábbak. :)
Tehát ha szükségem van androidra, akkor 858, ha nincs akkor Star 2? Miért?
Az első telefon, a Nokiáról mik a vélemények? Keresőbe is beírtam, de ugye nem adja ki, mert a c3 eg a 00 is csak 2 betű, így csak a Nokiára keres rá :\ abból meg elég sok van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!