Milyen telefont tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Ami viszonylag sokat tud, de nem túl drága.
1. Samsung vagy Nokia?
2. Milyen fajta?
(légyszi írjatok árat is, kártyásan, nem előfizetésesen.)
köszii (:
2012. márc. 25. 21:14
1/6 A kérdező kommentje:
Vagy még Sony Ericsson?!*
2012. márc. 25. 21:20
2/6 anonim válasza:
Ha Samsung vagy Nokia kozul akarsz, Akkor Olcsobb a Samsung. ezen belul a Galaxy Mini. kb. 50000 FT. DE szerintem jobban jarnal ha vennel egy Huawei Sonic-ot, 2.3-as Androiddal, mindent tud annyit tud mint 1 Samsung Galaxy Ace es nevetsegesen alacsony, mintegy 43000FT-ert. Inkabb valaszd a Huawei-t tudom hogy kinai de ugyanaz a minoseg ami egy samsungon van es sokkal olcsobban [nekem is ilyen huaweiem van es megeri hidd el] De ezt te dontod el en csak javasoltam! :)
3/6 anonim válasza:
Nokiákat ne nagyon..
Samsungok nem olyan jók a kis árkategóriában.
Xperia Mini van, ami 40ért kapható. Az alatt ne vegyél telefont.
Amúgy a legjobb ár/értékű készülékek a Sony-k 100 alatt.
4/6 anonim válasza:
A fentebb ajánlott telefonokat még mindig megeszi a SE Live, és csak 36.000. Ugye nem kell mondanom melyik éri meg jobban.
5/6 anonim válasza:
Úgy értettem, a Samsunot és a Huaweit.
6/6 anonim válasza:
Jó választás a SE Live 36 ért, de még jobb a SE Xperia Mini 40 ért.
Yupiter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!