Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia 6234-esem van, és csak...

Nokia 6234-esem van, és csak kevés karaktert enged sms írásakor, szinte 6-7 szót és már vált is a másodikra. Át lehet állítani? A karaktertámogatás a maxon van.

Figyelt kérdés
2009. jún. 13. 18:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Állítsd csökkentett karaktertámogatásra, nekem utána engedte az ékezeteseket is, 160-ig.
2009. jún. 13. 19:05
 2/5 anonim válasza:
Próbáld meg úgy, hogy nem írsz ékezetet..nekem is nokiám van..és úgy nekem is többet enged!
2009. jún. 13. 19:08
 3/5 anonim válasza:

Szia! Nekem is ugyanilyen telefonom van.Bosszankodtam is az elején,hogy jóval kevesebb karaktert enged meg,mint a legtöbb karaktert.Ez nem volt feltüntetve a tulajdonságai között.Nagyon sok sms-t szoktam küldeni.

Egyszer teljesen véletlenül jöttem rá,hogy csak ékezet nélkül kell írni,és akkor engedi a 160 karaktert.Imádom ezt a telefont.Remélem ,neked is örömet okoz a használata.Szia

2009. jún. 13. 20:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. Én is nagyon szeretem ezt a telefont, akkor megtanulok ekezet nelkul irni... :)
2009. jún. 14. 12:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Elsőnek: Köszi, átállítottam, engedi az ékezetet is.
2009. jún. 22. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!