Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » ZTE Skate mobilom indolokatlan...

ZTE Skate mobilom indolokatlanul világít mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
ZTE Skate mobilom van és mostanában észrevettem h indokolatlanul, amikor hozzá sem nyúlok elkezd világítani egy pár másodpercre már néztem a beállításokat de nem találtam semmit hogy miért lenne. Aki ért hozzá az segíthetne előre. Ja és go launcher van rajta de nemhiszem h az a baj.

2012. márc. 22. 21:50
 1/3 Evus0316 válasza:
Én olyanról hallottam, hogy hosszas telefonálás közben nem alszik el a háttérvilágítás. Arra azt mondták, hogy a fényérzékelőjével van a gond. Elképzelhető, hogy itt is ez lehet a gond?
2012. márc. 24. 21:48
 2/3 A kérdező kommentje:
nem az szenzor hiba lenne arról már hallottam,utánnanéztem valami más lehet a baja...
2012. márc. 25. 22:18
 3/3 anonim válasza:

Szia!

Nekem is ez a baja a telefonnak, de a ciki, hogy nekem már ez a 3. ilyen telefonom, mert már kétszer kicserélték hiba miatt, és mindhárom ezt csinálta, hogy fogja magát és felvillan a képernyő pár másodpercre, ha letöröltem a launchereket, mert bár mindegy milyet tettem rá a probléma ugyanugy jelentkezett, akkor sem hagyta abba, miuátn visszaállitottam gyári állapotra, megszünt, de úgy meg nekem nem tetszik a telefon. Ha beviszed sem csinálnak vele semmit, max szoftvert frissítenek, de akkor sem fog megszűnni, szerintem ez vele járó probléma, miután nekem mindhárom telefonnál jelentkezett.

2012. máj. 5. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!