Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia Lumia 710: hangszoró...

Nokia Lumia 710: hangszoró minősége?

Figyelt kérdés

Elsösorban a tulajdonosokat kérdezném.

Milyen a hangszoro minösége a legkisebbtöl a legnagyobb hangeröig?

Egy tesztben azt olvastam, hogy kihangositva "dobozos" hatásu hangja van. Igaz ez?

Valoszinü megveszem, de elötte nem árt egy két dologrol tudomást szerezni :D

2012. márc. 22. 14:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Igaz...mivel elég kicsi résen át tör ki a hang, és a hangereje se egy nagy durranás a többi Nokiához képest...bár ígérnek javítást szoftveresen. A zenelejátszó az nagyon pofás lett. És a kamera egy rakat f0s. A többivel meg vagyok elégedve, ez a két probléma "bánt" engem is, de összességében überállatbrutálsehrguuutnagyonjó telefon. Én csak ajánlani tudom. :)
2012. márc. 22. 21:19
 2/4 A kérdező kommentje:
És kméli a pénztárcát :D a kamera nem lehet olyan rossz szerintem..
2012. márc. 23. 13:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Ma próbálgattam a kamerát, hogy mit tud (hobbiból fotózok) és makró mód az elég jól tud működni, de amikor elkészíted a képet, akkor valahogy jelentősen veszít a színtartományából...pedig fókuszáláskor okés volt minden. a képnézegető is nagyon pofás, nem akad semmi...egyszerűen JÓ telefon jó áron.

Igaz, a kamerát azért húzom le ennyire, mert az én elvárásaimnak nagyon nem felel meg...de mondjuk ez csak egy telefon.

u.i.: ahogy a mobilarénán mondanák: különösen ajánlom! :)

2012. márc. 23. 18:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Hozzá tenném, hogy a kamera sok beállítással rendelkezik, de nem sokat javul a minőség...
2012. márc. 23. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!