Htc wildfire s miért így szól? Rossz lenne a hangszóró?
Figyelt kérdés
Be van kapcsilva a zseb mód,nem tudom ez mennyire befolyàsolja. Ha az asztalon van a teló, ès hivnak akkor először rendesen csörög, de utàna mintha visszhangozna ès sokkal halkabb. Mitöl?2012. febr. 27. 23:25
1/4 YourDestiny válasza:
Ez be van állítva, ki lehet kapcsolni. Miután elmozdítottad a telefont, leveszi a hangerőt (a mozgásérzékelőnek köszönhetően tudja, hogy megtaláltad a készüléket). Ez azért jó, hogy ne ordítson a kezedben (pl. egyes helyeken, pl. egy teremben kimondottan hasznos tud lenni). Ha a készülék nem mozdulatlan állapotban van, hanem állandó mozgásban (pl. a zsebedben, miközben mégy az utcán, autózol stb.), nem fog bekapcsolni ez a funkció, épp ellenkezőleg, kb. 10 százallékkal emeli a hangerőt, hogy nagyobb eséllyes meghalld a hívást, kivétel, ha teljes hangerőre van állíva.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nem jól értelmezted. Nem azzal van a bajom, hogy leveszi a hangerőt, hanem hogy úgy szól, mintha a hangszóró be lenne fogva, és akkor még hozzá sem nyúltam. Pl. le van téve az asztalra, elkezd hangosan csörögni, majd a második csörrenésnél átvált ebbe a visszhangos halkba.
2012. febr. 28. 17:15
3/4 YourDestiny válasza:
Szia. Ismerettségi körömben is van ilyen készülék, és nem csinál ilyet. Talán azért van, mert hátul van a hangszóró, így az asztalra helyezve olyan, mint ha le lenne takarva. Biztosan csak valamilyen beállítás kérdése az egész. Ha rossz lenne, már az első kicsörgésnél fura hangja lenne.
4/4 RosbergX válasza:
Szia!
Nekem is HTC Wildfire S-em van, és a telefon szoftverének frissítése után ugyanez a hiba jelentkezett. 2 nap aktív állítgatás után sikerült rájönnöm, hogy nem bírja a rezgést... tehát a rezgést kikapcsoltam, és azóta nem csinálja. Próbáld meg te is.
Kissé persze zavaró, hogy egy ilyen modern cuccot csak rezgés nélkül tudsz használni, de én is próbálok megbarátkozni a gondolattal, amíg ki nem jön egy újabb szoftver a telefonhoz.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!