Délelőtt utaltam 1 készülék összegét, melyet vaterán rendeltem (? )
Figyelt kérdés
Otp-s vagyok, ő Takarék-os. Mennyi idő, míg megkapja a pénzt? 11körül utaltam. Akkor elvileg a leghamarabb postázza is?2012. márc. 19. 20:36
1/4 anonim válasza:
Kell egy kis idö, ha szerencsed van, holnapra ott lehet a penz, de en inkabb holnaputanra tipprlnek. Az meg, hogy mikor adja fel, csak töle függ, van, aki azonnal megy a postara, van, aki masnap, es van, aki ket het mulva...
2/4 anonim válasza:
Az utalások a banki munkanap vége után kezdődnek el. Saját bankon belül másnapra megjelenik a pénz, idegen bankba legkevesebb 2 munkanap.
3/4 anonim válasza:
Miről beszéltek?
Ha saját bankon belül utalsz, az percek kérdése és megjön (MKB-n, Otp-n is így volt), más bank fele leemelik a számládról, és másnap reggel ott van az idegen banknál, akik átvezetik a kedvezményezettnek.
Két nap a 21.században...szép is lenne.
4/4 anonim válasza:
annyit szépítenék, hogy ez természetesen kb. délután négyig való utalásoknál érvényes. Ha este/késő délután utalsz, akkor lehet a két nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!