Mennyire lenne jó vétel a HTC One X? ( lennt több infó )
Figyelt kérdés
sok mindent tud, a kamerának meg majdnem 5-öst adok az 5-ből, talán ha már egy 12 mpixel-t tettek volna bele, akkor azt mondanám hogy okés. Na jó, a kamerán kívül szerintetek miért lenne érdemes ezt a telefont vennem? ( a spórolást már évekkel ezelőtt elkezdtem,úgyhogy ha valaki azzal jön hogy nincs pénzem, akkor az inkább ne írjon ide :D )
Két okos telefonmániás. Balázs88-nak tényleg értelmetlen a mondata :) Am én S-et javaslok. A méretben, külsőben jobb (bár maga a külső szubjektív, de a fém sztem számít. A Proci X-ben ugye 4 mag, de teszteredményeken is látszik h az S 2 magja veri. Az egyetlen eldüntendő kérdés a kijelző:
Az x-nek HD (1280x720) és Super IPS 2 , 4,7'
Az S-nek meg qHD (960x540) és Super Amoled. 4,3'
Kérdés: Az egyiknek nagyobb a felbontása de LCD (a fekete nem az igazi) a másiknak jó a feketéje de kissebb a felbontása megjegyzem kissebb felületen. Ez sztem szubjektív.
Még vmi: A memória ami sztem gond (bár a 32GB is véges) de alap dolgokra elég (programok, zene) videókhoz meg ott az USB OTG és kész (az már 32GB-n se sok fér)
2012. ápr. 3. 20:35
12/14 anonim válasza:
Előző:
azért az IPS elég durván szép, még ha a fekete nem is olyan nagyon durván fekete.
Jobb, mint az AMOLED.
2012. ápr. 3. 22:02
13/14 anonim válasza:
Az SLCD2 veri az sAMOLED-ed minden tekintetben, a feketeje is szebb.
2012. ápr. 9. 08:05
14/14 anonim válasza:
one x sokkal kompaktabb. mind eleganciájában mind hardveres képességekben messze veri a one s-t. Csak végig kell gondolni hogy ez a gyártó csúcsmodellje. Egyetlen teló tudomásom szerint ami videózás közben is készít képeket ha kell de goondolom ezeket te is tudod. még a one xl-t is veri mivel sokkal jobb minőségü (ezt kevesen tudják) és erősebb tegra procit építenek bele a tajvani barátaink. Érdemes megvenni. Iszonyat vékony és szerintem sokkal jobban is néz ki mint a one s. ez olyan összehasonlítás mint a sonynál az xperia s vs p. Én is megpályázok egy one x-et decemberre. Ja és a híresztelésekkel ellentétben saját tapasztalatból mondom mivel nálam volt egy ideig masszív használat mellett ha csak az automatikus e-mail synket kapcsolod ki de közben egész nap gyűröd indennel 2,5 napot is kibírja. + néztem hozzá ilyan külsőakksit ami a hátlapba van beleépítve ráadásul az is vékony pedig 2500 miliamperes. azzal még 3 napot kibír úgyhogy hétfőtöl péntekig ki fogja bírni nekem egy töltéssel. én csak ajánlani tudom. egyetlen negatív hogy nincs a htc-nek kirendeltsége sehol sem ezzel szemben a samsungnak dögivel még a legkissebb eldugott plázában is. Szerintem ezt vedd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!