Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyire lenne jó vétel a HTC...

Mennyire lenne jó vétel a HTC One X? ( lennt több infó )

Figyelt kérdés
sok mindent tud, a kamerának meg majdnem 5-öst adok az 5-ből, talán ha már egy 12 mpixel-t tettek volna bele, akkor azt mondanám hogy okés. Na jó, a kamerán kívül szerintetek miért lenne érdemes ezt a telefont vennem? ( a spórolást már évekkel ezelőtt elkezdtem,úgyhogy ha valaki azzal jön hogy nincs pénzem, akkor az inkább ne írjon ide :D )

2012. márc. 19. 19:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Jó vétel, de One S alázni fogja, és valószínűleg még olcsóbb is lesz valamivel.
2012. márc. 19. 20:23
 2/14 anonim válasza:

Na ne. Hogyan ütnő ki a két magos One S, a négymagos One x-et ? Igaz nincs nagyon olyan alkalmazás ami nagyon probára tegye mintkét processzort, de szerintem a négy mag azért négy mag :D.

Én is HTC-t használok, de telefonból soha nem vennék mást(htc: plafon minőség) :D

2012. márc. 19. 20:35
 3/14 anonim ***** válasza:

Előző:

értesz is hozzá, vagy csak a magok számából indulsz ki?

Snapdragon S4 még ha csak 2 magos is, sokkal jobb, mint az nVidia Tegra 3

2012. márc. 19. 21:48
 4/14 anonim ***** válasza:
Az x-nek hd kijelzője van.
2012. márc. 20. 10:08
 5/14 anonim ***** válasza:
Igen az s-nek csak sima amoled bár az is nagyon szép.
2012. márc. 20. 10:10
 6/14 Balázs88 ***** válasza:

igaz az X nek hd kijelzője van, de valószínű csak a felbontása miatt. 960*640 nem tudja megjeleníteni ez érthető. szép mind a kettő kijelző

a kamera egyforma, processzorba nincs nagy különbség, minőségibb az S-é és gyorsabb, de laggolni nem fog egyik se.

Szoftverben is meg egyeznek.

hangzásilag is egyforma beats audiot kaptak.

Belső memória X 32 GB, S 16GB

kinézetre az S nekem jobban tetszik és szerintem a 4.3-as kijelző bőven elég és még kényelmes. az X é már nem lesz annyira, ha valaki fogott már Samsung galaxy note-ot az tudja, de mindenki maga dönti el.

Én az HTC S-t venném (kb 150000Ft), Az X nél a kb 40000ft pluszköltség felróható a kijelzőnek, meg a plusz 16GB belső memóriának (de mind kap még Dropboxon ha jól tudom 25 Gb háttértárat 2 évre)

2012. márc. 30. 11:19
 7/14 anonim ***** válasza:

#4 és #5

X-nek HD kijelzője van, S-nek meg csak AMOLED?

Ilyenkor tudod milyen hülyeségeket hordasz össze?

Olyan, mintha egy BMW-t és Merci-t hasonlítanánk össze, és azt mondtad volna, hogy az egyikbe Ferrari motor van, a másikba viszont csak 2 ajtó.

2012. márc. 30. 13:01
 8/14 Balázs88 ***** válasza:
Mért szerinted nincs különbség a kettő kijelző közt? te nagyokos
2012. márc. 31. 15:50
 9/14 anonim ***** válasza:

A HD felbontás, az lett volna értelmes ha azt mondod, hogy az X-nek HD felbontása van, az S-nek meg csak qHD.

Vagy ha azt mondod, hogy az X-be SLCD2, az S-be meg AMOLED kijelző van.

Így teljesen értelmetlen hülyeséget írtál, plusz a legutolsó hozzászólás is csak bizonyítja, hogy nem értesz hozzá, de azért magabiztos vagy és még te okoskodsz.

2012. márc. 31. 17:58
 10/14 Balázs88 ***** válasza:

Én HD ra meg Super Amoled re gondoltam kijelző téren, de nem számít hagyjuk...

az hogy te mennyire értesz a telefonokhoz nem érdekel, nem kell villogni.

én is értek annyira hozzá amennyire kell...ennyi

a kérdezőnek az S-t ajánlom mert jobb.

2012. márc. 31. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!