Mennyire lenne jó vétel a HTC One X? ( lennt több infó )
Na ne. Hogyan ütnő ki a két magos One S, a négymagos One x-et ? Igaz nincs nagyon olyan alkalmazás ami nagyon probára tegye mintkét processzort, de szerintem a négy mag azért négy mag :D.
Én is HTC-t használok, de telefonból soha nem vennék mást(htc: plafon minőség) :D
Előző:
értesz is hozzá, vagy csak a magok számából indulsz ki?
Snapdragon S4 még ha csak 2 magos is, sokkal jobb, mint az nVidia Tegra 3
igaz az X nek hd kijelzője van, de valószínű csak a felbontása miatt. 960*640 nem tudja megjeleníteni ez érthető. szép mind a kettő kijelző
a kamera egyforma, processzorba nincs nagy különbség, minőségibb az S-é és gyorsabb, de laggolni nem fog egyik se.
Szoftverben is meg egyeznek.
hangzásilag is egyforma beats audiot kaptak.
Belső memória X 32 GB, S 16GB
kinézetre az S nekem jobban tetszik és szerintem a 4.3-as kijelző bőven elég és még kényelmes. az X é már nem lesz annyira, ha valaki fogott már Samsung galaxy note-ot az tudja, de mindenki maga dönti el.
Én az HTC S-t venném (kb 150000Ft), Az X nél a kb 40000ft pluszköltség felróható a kijelzőnek, meg a plusz 16GB belső memóriának (de mind kap még Dropboxon ha jól tudom 25 Gb háttértárat 2 évre)
#4 és #5
X-nek HD kijelzője van, S-nek meg csak AMOLED?
Ilyenkor tudod milyen hülyeségeket hordasz össze?
Olyan, mintha egy BMW-t és Merci-t hasonlítanánk össze, és azt mondtad volna, hogy az egyikbe Ferrari motor van, a másikba viszont csak 2 ajtó.
A HD felbontás, az lett volna értelmes ha azt mondod, hogy az X-nek HD felbontása van, az S-nek meg csak qHD.
Vagy ha azt mondod, hogy az X-be SLCD2, az S-be meg AMOLED kijelző van.
Így teljesen értelmetlen hülyeséget írtál, plusz a legutolsó hozzászólás is csak bizonyítja, hogy nem értesz hozzá, de azért magabiztos vagy és még te okoskodsz.
Én HD ra meg Super Amoled re gondoltam kijelző téren, de nem számít hagyjuk...
az hogy te mennyire értesz a telefonokhoz nem érdekel, nem kell villogni.
én is értek annyira hozzá amennyire kell...ennyi
a kérdezőnek az S-t ajánlom mert jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!