István92 kérdése:
Vodafone 845 / Huawei 8120 függetlenítés?
Figyelt kérdés
függetleníteni akartam,most már vodafone hálozaton sem működik mert tul sokszor probáltam meg a kiadott kódokat. Rendbe lehet hozni valahogy? És azt hogyan tudnám megoldani? Kifüggetlenítik így szervizben (maszek szerviz) t-mobile-s kártyával akarom használni.2012. márc. 19. 14:19
1/9 anonim válasza:
Ha van rá 3.000 Ft-od megcsinálhatod magadnak is . www.dc-unlocker.com , 10 credit, creditenként 1 euro , a fizetés után azonnal rendelkezésedre állnak a creditek ,de természetesen gms szervizek is megcsinálják
2/9 A kérdező kommentje:
szervizben is ilyen árban van?
2012. márc. 20. 10:07
3/9 anonim válasza:
Gondolom több ,de hogy ettöl olcsóbban nem fogod megcsinálni,arra bármiben mernék fogadni :)
4/9 A kérdező kommentje:
na többre jutottam de mégis kevesebbre. megkérdeztem egy gsm szervizben mit tudnak kezdeni ezzel és azt mondták nem tudnak vele mit kezdeni mivel nem függetlenítő hanem telefonzár kódot kér. de mivel kódot kér biztosan van valamilyen megoldás. turbo sim ezt gondolom nem oldja meg. vagy mégis? ez a dc unlocker megoldás lehet nekem? mi annak a módja?
2012. márc. 21. 20:44
5/9 anonim válasza:
Telefonzárhoz egy recovery-t kell telepitened rá és abban a WIPE DATA opciot kiválasztani , itt egy leirás : [link] , elég a 7. lépésig megcsinálni és itt a 10-es lépésben leirtakat megcsinálni . Az adatok elköszönnek,de a telefonzár is..
6/9 A kérdező kommentje:
mr edition romom van fent ezek fent vannak. megprobáltam de igy sem sikerült. vagy kezdjem elöröl?
2012. márc. 22. 18:27
7/9 anonim válasza:
Pedig a telefonzár-kódot a WIPE DATA kiszedi .. Recoveryben probáltad ezt az opciót ? Mindegyik wipe-ot , data,cache ..stb
8/9 A kérdező kommentje:
clockwork recovery van fent az számít? probálom de nem sikerül. megprobálom aromra-val talán azzal sikerül.
2012. márc. 22. 21:13
9/9 A kérdező kommentje:
azt irja ki hogy error sd-ext
2012. márc. 22. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!