Mi a teendő? (Rootolás, és függetlenítés)
Nemrégiben vettem egy Sony Ericsson Live with walkman mobilt, mely Telenor függő. Szeretném a készüléket függetleníteni, és rootolni, azonban Android terén még kezdő vagyok. (Régi SE telók moddolásában vagyok jártas) A kérdésem tehát az, hogy miként tudnám ezt a 2dolgot végrehajtani?
Pár infó a telóról:
Szoftververzió: 4.0.2.A.0.62
Bootloader: zárt
Feloldható: Nem (jelenleg)
A legtöbb mai HTC-nél is ez van, ott S-ON-nak nevezik, és pont ez a lényege, hogy othon magadnak ne tudj belekókányolni, és mindenképpen a gyári romot, és ui-t használd. HTC-khez van egy XTC Clip nevű ketyere, ami nyitja a bootloadert, sonyknál nem tudom hogy van.
Ha esetleg ki is függetlenítenéd a telefont, azaz a hálózati zárat oldanád, a bootloader továbbra is zárva maradna szerintem.
Max veszel egy turbo simet, gsm boltban felprogramozzák neked és akkor nem telenor kártyát is fog fogadni.Jobb ötletem nincsen.
...vagy elcseréled egy olyan függőre, ami neked kell.
Az a baj, hogy sony-kban totál nem vagyok jártas, nem is tudom hány éve volt, hogy az utolsó sony ericssonom egy w880i-volt.Valószínűleg akkor, amikor megjelent, de azóta nincs, és nem is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!