Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megfelelő lenne ez a telefon...

Megfelelő lenne ez a telefon egy 9 éves gyerek számára?

Figyelt kérdés
[link]
2012. márc. 18. 14:41
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
Túl "bonyolult". Szerintem valami egyszerűbbet keres neki.
2012. márc. 18. 14:57
 12/26 anonim ***** válasza:
Való igaz, hogy még nem volt mobil, amikor én 9 éves voltam. De annyi belátásom azért van, hogy tudjam, hogy ha csak telefonálni akar, akkor nem kell egy ilyen telefon a számtalan alkalmazásával, amit ki sem tud használni, mert miért is tudná. De akkor miért kérdezel bennünket, ha úgyis eldöntötted, hogy az olcsóbb telefon csak vacak lehet? Amúgy ha magáról a BlackBerry-ről kérdezel, én bátran ajánlom, mert jó telefon, amire nekem szükségem van, azt tudja, és én ki is használom a lehetőségeit, nemcsak telefonálásra van.
2012. márc. 18. 14:58
 13/26 anonim válasza:

Olyat veszel neki amilyet akarsz,de minek kérsz véleményeket ha te már eldöntötted?! Látszik sok a felesleges pénzed,majd valaki nagyon fog örülni,mert a gyereked vagy elveszti,vagy ellopják tőle!

Itt mindenki azt írja hogy hülyeség ilyet venni egy 9évesnek.

2012. márc. 18. 14:58
 14/26 anonim válasza:
egy nagyon alap telót vennék csak-bár sztem 9 évesnek felesleges,gondolom nem mászkál egyedül-amin van hivás,meg sms. slussz. más minek??
2012. márc. 18. 15:00
 15/26 anonim válasza:
ez való gyereknek: [link]
2012. márc. 18. 15:02
 16/26 anonim ***** válasza:

Csak szólok : a bonyolult, drága készülék sokkal sérülékenyebb, sokkal nagyobb az esélye, hogy hamar tönkremegy egy 9 éves kezében!...

Készülj fel rá, hogy a suliban az egész osztály "leteszteli", kb. napjában 20x szétszedik darabjaira (meg kell nézni mi van belül!)...

Egy 9 éves nem tud vigyázni rá, hogy ne karcolódjon, ne essen a földre, banános-vajas kézzel is nyomkodni fogja...

Az iskolában az is gyakori, hogy eltűnnek a mobilok, a tanárok meg nem fogják keresgélni (benne van a házirendben, hogy nem vállalnak felelősséget az értéktárgyakért)...

EZÉRT kell olcsó, strapabíró készüléket venni egy 9 évesnek!!!...

(egy anyuka, aki tapasztalatból beszél)

2012. márc. 18. 15:02
 17/26 anonim válasza:
Kérdezö te nem vagy normális ha ilyet veszel egy 9 éves gyereknek. Ha lenne csöpp eszed akkor nem veszel neki ilyen telefont hanem olcsobat. Bármelyik olcsó telefonnal lehet beszélgetni.
2012. márc. 18. 15:35
 18/26 bp1985 ***** válasza:
89%
Miért nem lehet már jelenteni a kamu kérdéseket? Hülyeséggel minek kell teleszemetelni az oldalt. Te meg kedves kérdező játsz azzal, ami a lábad között van, és veled egyidős.
2012. márc. 18. 16:38
 19/26 A kérdező kommentje:
Mi bajotok van? Én véleményt kértem és nem leugatást!
2012. márc. 18. 19:29
 20/26 anonim válasza:

Neked mi a bajod??? Mindenki véleményt írt. A kérdésedre válaszolva NEM MEGFELELŐ ez a telefon egy 9éves gyerek számára!

De úgyis te döntesz,nekem meg aztán tök mindegy mit csinálsz!

2012. márc. 18. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!