Letiltott telefon vétele megbízható?
Sziasztok! Arra gondoltam, hogy veszek egy letiltott androidos telefont, így olcsóbban kijövök, és maradhat a régi Nokiám telefonálásra, amit így nem is fogok lemeríteni a netezéssel, stb..
Viszont azt szeretném megtudni, hogy mi van, ha nem előfizetés miatt van letiltva, hanem lopás miatt, csak az eladó titkolja? Akkor engem letartóztathatnak, ha bekapcsolom a telefont, és megtalálják a GPS alapján? Vagy nyugodtan használhatom, nem baj akkor se ha lopott, mert így nem találják meg? Csak mert találtam egy jó ajánlatom viszonylag olcsón.
A fenti variációk közül egyiket sem nevezném,
"jó ajánlatnak"
ha van hozzá töltő stb akkor valszeg nem lopott mert a tolvaj nem szokott azzal kinlódni h vegyen hozzá töltőt..
ilyet vegyél, és ha gond is van vele, te mosod kezeid, hisz töltős telefont vettél, fogalmad nem volt róla h esetleg lopott..
de tud bizonyítani h kitől vetted..
egyébként én úgy tudom, hogy telefont nem tudnak letiltani csak ha lopott..
Ha az előfizetés miatt tiltják le, akkor nem a telefont tiltják le, hanem magát a simkáryát. azt kiveszed, raksz bele másikat aztán annyi.. javítsatok ki ha rosszul tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!