Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit gondoltok a Sony új...

Mit gondoltok a Sony új telefonjáról, az Xperia S-ről? Megéri-e megvenni?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, ti mit gondoltok a Sony új zászlóshajójáról. Másrészt meg ki venné meg ezt a telefont, mert én mindenképp spórolok, aztán nyár közepén meg go vásárlás :D Most tudom sokan azzal fognak jönni, hogy lesz itt még jobb is, pl LG Optimus 4X, HTC One X ja és SGS3. Mind tök jó mindent tud, csak nekem tepsiphone nem kell, szóval ha netán ezeket a telefonokat felhoznátok, akkor felejtsétek el :) Csak a véleményekre vagyok kíváncsiak a sony xperia s-ről és hogy megvennétek-e, ennyi .
2012. márc. 17. 23:14
 1/8 anonim ***** válasza:
A HTC One S lehet közvetlen versenytársa, mindkettő jó telefon.
2012. márc. 17. 23:59
 2/8 anonim ***** válasza:

A HTC One S-el nem is egy kategória, a One S-ben az új generációs SoC van, az Xperia-ban meg a régi S3-as Snapdragon ketyeg.

Ezt a tepsiphone-ozást sem értem egyébként, 4.3"-es telóban gondolkodsz, de a 4.7, ami kb. 1 centivel nagyobb, már tepsi?

2012. márc. 18. 00:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem jó telefon és 4.3 és 4.7 között azért van különbség bár én azért vettem iphone ios mellet mert nem értem miért kell minden telefonba 4.3 meg 4.7 képernyőt belerakni... viszont annyi hátránya van hogy későn jön ki és eddigra már jóval erősebb telefonok is lesznek amik ráadásul androidosok is (ugye iphone nál nincs ilyen probléma mert ha ios kell nincs más) szóval gyüjts aztán majd ki derül lesz e jobb telefon ami tetszik is
2012. márc. 18. 00:46
 4/8 A kérdező kommentje:
azt nem értem hogy ki emlegette a HTC One S :D az X-et említettem én meg. hát a kezemben már volt sgs2 és note is és én érzékelem a különbséget :D nem tudom nekem úgy jó ez az xperia s, amilyen. a legjobb kamera, 32 GB belső tár, akksi is egész jó, a kijelző is korrekt, csak majd azokat az érintőgombokat kell majd megszoknom :D
2012. márc. 18. 00:51
 5/8 A kérdező kommentje:
én úgy vagyok vele, hogy sok telefon van ami tetszik. De egyik se ad ki olyan pontos frissítést mint a Sony. A Samsung is a napokban adta ki az ICS-et az sgs2-re, néztem is róla videót, semmi változást nem észleltem, csak annyi hogy más a feladatkezelő és a beállítások menü, ennyi. sztem a sony többet fog kihozni magából, minthogy a saját kezelőfelületét is megváltoztassa, nem úgy mint a Samsung. :)
2012. márc. 18. 00:54
 6/8 A kérdező kommentje:
bár én azért megvárom, mit tud felmutatni a samsung, és akkor lesz a nagy döntés...addig is spórolás ;)
2012. márc. 18. 00:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Én emlegettem a One S-t, mert az 4.3"-os. Az hardveresen jobb, képernyőben gyengébb, én azt állítanám mellé, és szerintem magamnak a HTC-t választanám.

A Samsung még sose tudott jó ár-érték arányú telefont piacra dobni, kétlem, hogy most sikerülni fog neki, még ha erőművet is csinál.

2012. márc. 18. 01:04
 8/8 A kérdező kommentje:
de valahogy maga a kezelőfelület nekem semmit se mutat, meg aztán mi tudná űberelni a sony xperia s 12 megapixeles Exmor-R-os kameráját?
2012. márc. 18. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!