Mit lehet várni az utángyártott iPhone digitizerektől?
Figyelt kérdés
Igazából nem célom utángyártottat venni, de csak olyat találok az interneten. eBay-en 4 dollár körül mennek, de szerintem Vaterán is ugyanaz van, csak pár ezressel drágábbért. Milyen minőséget kapok, ha veszek egy ilyet? Lesz egy rezisztív iPhone-om rezisztív kijelzővel?2012. márc. 17. 23:00
11/12 anonim válasza:
Olyannyira nincs gond veluk,hogy a hivatalos apple szervizek kivetelevel minden gsm uzletben ugyanazokat hasznaljak . Egyebkent nem kell megijedni sz iphone szerviztol : nagyon olcso hozza minden . A sajat i4 -be komplett kameramodult vettem a vaku meghibasodasa miatt postaval egyutt 600 Ft koruli aron - hibatlan . Javitasi tippeket meg az ifixit.com on lathatsz , ugy le vsn irva es fotokkal illusztralva minden lepes,hogy gyakorlatilag elronthatatlan .
12/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ neked is. Igazából nem vagyok megijedve, többször szétkaptam már itthon az iPhone-om atomjaira, szóval ez az oldala úgymond nem idegen számomra, csak kissé szkeptikus voltam, mivel sosem rendeltem még Kínából ilyen utángyártott vackokat és furcsa volt, hogy gyakorlatilag néhány dollárért adnak mindent.
2012. márc. 18. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!