Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 4S probléma?

Iphone 4S probléma?

Figyelt kérdés
Sziasztok vettem egy kártyafüggetlen (gevey simes) iphone 4S-t az USA-ban, majd miután hazajöttem vettem bele itteni vodafone-os kártyát. első behelyezéskor sikeresen aktiválta a készüléket a vodás kártyával, de hálózat már akkor sem volt. (talán azért mert nem végeztem el azt a bizonyos 112 segélyhívást, amit gevey sim esetében kell alkalmazni)fel sem tűnt akkor még nekem, viszont közben ráfrissítettem a legújabb szoftverre az ios 5.1-re és azóta ha már a vodás kártyát teszem bele a gevey simmel már aktiválni sem aktiválja (mert közben restore-oltam is), hanem azt írja ki , hogy kompatibilis sim kártyát helyezzek be (ez csak nyers fordítás, valójában mást ír, de a lényeg ez lenne) szóval most nemtudom, hogy akkor az ottani bolti eladó vert át és nem unlockolt készüléket adott el, vagy csak a szoftverfrissítés áldozata lettem és az új ios-t nem lehet átverni gevey simmel... erre várnék válaszokat. előre is köszönöm

2012. márc. 17. 19:03
 1/2 anonim ***** válasza:
bizony,nem kellet volna frissiteni mert az ios 5.1-et még nem lehet unlockolni. Addig amíg fel nem törik van egy fullos ipod touch-od.
2012. márc. 17. 23:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! de az még aggaszt, hogy ott a gevey sim... ami ugye a készüléket hivatott unlockolni. vagy akkor az is verziófüggő ?
2012. márc. 20. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!