Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » [Android]Cut the Rope Experime...

[Android]Cut the Rope Experiments fent van valahol?

Figyelt kérdés

Torrenten még nem találtam, meg google sem volt valami nagy segítség, tudtok adni egy linket?

Még mielőtt valaki leordítana, hogy mit warezolok: nincs bankkártyám, így még ha akarnám se tudnám megvenni, gépre/konzolra mindig megveszem eredetibe.

2012. márc. 17. 21:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

ez mennyire lehet új játék??

mert még én sem találtam semmit egy oldalon sincs fent :((

2012. márc. 17. 23:08
 2/14 A kérdező kommentje:

Tegnap került fel Marketra:

[link]

2012. márc. 18. 01:06
 3/14 anonim ***** válasza:
Mostmár google play van na mindegy. Hátt evvel várni kell még valaki felrakja a netre olyan 1 hónap múlva biztos hogy fent lesz
2012. márc. 18. 10:48
 4/14 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy Google Play, de még át kell szoknom arra, hogy azt írjam, PSN-t sem hívja még senki sem SEN-nek.
2012. márc. 18. 14:11
 5/14 anonim ***** válasza:
Én a Playstationokhoz nem annyira értek de biztos
2012. márc. 19. 15:32
 6/14 A kérdező kommentje:

Mindegy, a lényeg, hogy régen volt egy rendszer, PSN volt a neve (vagyis a rövidítése), ami talán 1 hónapja átneveztek SEN-re, de senki sem így hívja, mert 5-6 éve PSN volt a neve.

Market-tel ugyan ez a helyzet, hiába Google Play a neve, a legtöbb ember agyába már beleégett, hogy Market.

2012. márc. 19. 16:54
 7/14 anonim ***** válasza:
ja ok
2012. márc. 20. 17:19
 8/14 anonim ***** válasza:
de egyebként a cut the rope játékot te is szereted mert én nekem is megvan az első része :)
2012. márc. 20. 17:20
 9/14 A kérdező kommentje:

Ez kérdés akart lenni?

Ha igen, akkor igen, szeretem, végigtoltam az összes pályát, kedvenc játékom lett (persze csak érintőképernyőre), azóta sem kötött le még annyira játék (mondjuk a komolyabb játékokat nem tudom kipróbálni, mert a Wildfire S nem valami erős).

2012. márc. 20. 21:58
 10/14 anonim ***** válasza:
Igen kérdés lett volna. Na haggyuk szerintem aa kérdésedet zárjuk le csak annyi hogy időközönként(1-2 hetente) nézgesd a netet előbb utóóbb fent lesz és énszerintem nem is olyan sokáá ;)
2012. márc. 21. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!