[Android]Cut the Rope Experiments fent van valahol?
Torrenten még nem találtam, meg google sem volt valami nagy segítség, tudtok adni egy linket?
Még mielőtt valaki leordítana, hogy mit warezolok: nincs bankkártyám, így még ha akarnám se tudnám megvenni, gépre/konzolra mindig megveszem eredetibe.

ez mennyire lehet új játék??
mert még én sem találtam semmit egy oldalon sincs fent :((

Mindegy, a lényeg, hogy régen volt egy rendszer, PSN volt a neve (vagyis a rövidítése), ami talán 1 hónapja átneveztek SEN-re, de senki sem így hívja, mert 5-6 éve PSN volt a neve.
Market-tel ugyan ez a helyzet, hiába Google Play a neve, a legtöbb ember agyába már beleégett, hogy Market.

Ez kérdés akart lenni?
Ha igen, akkor igen, szeretem, végigtoltam az összes pályát, kedvenc játékom lett (persze csak érintőképernyőre), azóta sem kötött le még annyira játék (mondjuk a komolyabb játékokat nem tudom kipróbálni, mert a Wildfire S nem valami erős).

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!