Mi lehet a gond? Nem jön elő a billentyűzet a telefonomon. (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Történt egy olyan probléma, hogy még pár hónapja rátettem a telefonomra a TouchPal Keyboard-ot. Nagyon fasza volt, csak nem tudtam vele ékezetes betűket írni, és most letöröltem. Namost az a gond, hogy nem tudok írni semmit, mert elő sem jön a normál android billentyűzet. Kerestem a beállításokban, nyelv és billentyűzet, hogy valamit át kellene állítani, de nem találtam semmit. Tudnátok segíteni? Előre is köszönöm!2012. márc. 17. 09:24
1/4 anonim válasza:
jegyzetek-nyomd hosszan a képernyőt-beviteli mód-android billentyűzet
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!!
2012. márc. 17. 11:33
3/4 terminators válasza:
Köszönöm 1/2 anonim ! Ez nekem is segített !
4/4 anonim válasza:
jegyzetek-nyomd hosszan a képernyőt-beviteli mód-android billentyűzet. Ezt nem értem. Leírnád magyarul érthetően? Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!