Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem működik xperia...

Miért nem működik xperia ray-n az assassin's creed altair's chronicles játék?

Figyelt kérdés
Mikor elindítom nem jönnek be a, textúrák minden fekete :/
2012. márc. 16. 19:49
1 2
 11/16 Zsigmond László válasza:
Nem.Azt hogy "nem compatibilis" azt az hülyeség volt.Bocsi azért nem olvastam el figyelmesen a kérdésed.De ez a játék ez a market-ről vagy google play-ről van vagy ijej ismeretlen oldal?
2012. ápr. 9. 09:08
 12/16 Zsigmond László válasza:
Nem tudom mi a válasz a problémádra.De ha valami netes oldalról töltöted ami nem nagyon ismert én azt ajánlom hogy inkáb market-ről vagy google play-ről töltsd vagy valami igen ismert és megbizható oldalról.
2012. ápr. 9. 09:11
 13/16 A kérdező kommentje:
TPB-ről töltöttem, de ott nem volt felsorolva a telóm, hogy kompatibilis lenne a játékkal
2012. ápr. 9. 11:19
 14/16 Zsigmond László válasza:
SZerintem TPB-ről ne tölts le hanem ha netről töltöd akk olyanről ahol direkt csak mobilos játékok vanak,de csak végső megoldásként ha google playen vagy marketen nincs fent.Ha ijen oldikról töltöd akk lehetnek buggosak is,mivel a tpb ink számitógépes játékokra jo,azok kiválok rajta de mobilos játékok,azt nem tom.Én marketről szedem.
2012. ápr. 9. 12:34
 15/16 anonim válasza:
Én ha játékot töltök a gio-mra akkor amit mindig megnézek az a képernyőfelbontás,de ha például a youtube-on olyan telefonnal játszik,mint amilyen nekem van akkor biztos menni fog(kivéve ha root-olt.
2012. ápr. 9. 19:31
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem baj hagyjuk csak ugye azért írtam mert leszedtem block breaker deluxe 3-at market-ről le is töltötte és csak utánna írt ki hogy nem kompatibilis
2012. ápr. 13. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!