Miért nem működik xperia ray-n az assassin's creed altair's chronicles játék?
Figyelt kérdés
Mikor elindítom nem jönnek be a, textúrák minden fekete :/2012. márc. 16. 19:49
1/16 anonim válasza:
nekem xperia mini pro-m van és én a gangstar miami vindication játéknál ugyyan ez a próblémám akadozik nem indul el arra tippelek hogy a telefon procija és videókártyája túl gyenge tehát egy ilyeb Lg optimus 2x a kétmagos procijával már szerim vinné
2/16 A kérdező kommentje:
Lehet, de azért a ray sem olyan gyenge...
2012. márc. 17. 08:02
3/16 anonim válasza:
nem tudom,de nekem samsung galaxy gio-n hibátlanul fut
4/16 anonim válasza:
Az Assassin's Creed nem kompatibilis az Xperia Rayel.
5/16 anonim válasza:
-.-" hülyegyerek ha nem lenne kompatiblis még a játék telepítése előtt kiírta volna.....
7/16 anonim válasza:
Te állat,létezik olyan h google play és tudod annak van weboldala ott irja hogy incompatible elöször nézd meg azt utána pofáz te low.
8/16 anonim válasza:
Nekem is ijen telom volt ugyan ez volt.
9/16 anonim válasza:
Jaj,tényleg válaszoló bocsás meg neked volt igazad.Az én válaszom tekintsétek semlegesnek.Elnézést elötemi válaszoló.
10/16 A kérdező kommentje:
ok. tehát várjak, míg kiadják a telómra?
2012. ápr. 8. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!