Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S2 vagy Galaxy...

Samsung Galaxy S2 vagy Galaxy Note kijelzője a jobb?

Figyelt kérdés
Az S2-nek Super Amoled Plus kijelzője van, a Note-nak meg Super Amoled HD-ja. Úgy tudom, hogy a Super Amoled Plus jobb, mint a Super Amoled HD. Ez igaz? Viszont a HD-s nagyobb és jobb felbontású. Most akkor melyik kijelző a jobb? S2 vagy Note?
2012. márc. 16. 15:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Akkor bocsánatot kérek. Nem néztem utána.

Nem tudom, hogy melyik a jobb. Én nem szeretem az Amoled kijelzőket, mert jobban szeretem a természetes színeket.

Yupiter

2012. márc. 17. 19:41
 12/15 anonim ***** válasza:

Én is Yupiter véleményét osztom, szerintem nem szép az, hogyha ilyen mesterségesek a színek.

De amúgy a sima is jó, főleg a nagyobb felbontás miatt, most már csak azt döntsd el szükséged van-e az 5 colos kijelzőre (az marha nagy).

2012. márc. 17. 19:58
 13/15 anonim ***** válasza:
Ebből a pénzből sztem nézz meg egy sokkal jobb sony-t pl:xperia s.....tft lecd led backlit kijeltő 780x1280pixeles felbontás,a lehető legtermészetesebb kijelző és jobb a fényereje.és egy az ára.és sokkal design-osabb a sony mint a samsung (kivül-belül)
2012. márc. 19. 20:08
 14/15 anonim ***** válasza:

Előzőnek igaza van, Xperia S-nek a fényereje nagyon durva (legjobb a piacon, mondjuk az aksit is biztos zabálja), Bravia Engine miatt meg természetesek a színek.

És újabb, mint az SGS2->jobb hardver.

2012. márc. 19. 20:15
 15/15 anonim ***** válasza:

Utolsó, nem jobb a hardver attól h több ghz-es ez csak egyazon architektúrán belül mérvadó...

Ha rámásols egy lehető legnagyobb bitrátás full hd mkv file-t a samuval bizony nem fog akadni, az s talán lejátsza akadásmentesen, abban egy végletekig oc-zett Snapdragon van... Az s2 procija is felhúzható 1,6 ghzre is ha erre élvezel.

Ha összehasonlítasz két asztali cpu-t akkor sem mindenképpen az lesz erősebb ami magasabb frekvencián megy .

Nézz teszteket!

2014. febr. 27. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!