A samsung galaxy s2 vagy a iphone 4 nek jobb a kijelzöje?
Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 17:18
1/24 anonim válasza:
iPhone, de nem csak a kijelző, mindenben jobb. : P
2/24 A kérdező kommentje:
hát inkább semmibe se jobb
2011. júl. 8. 17:23
3/24 anonim válasza:
nekem samsung galaxy-m van, és nekem sokkal jobban tetszik, mint az iphone, amúgy most akarsz venni?
4/24 anonim válasza:
mindkettőnek elképesztő kijelzője van. talán a super a+ kicsit jobb, meg méretben is veri de ez más kérdés
5/24 A kérdező kommentje:
aha samsungot
elöször iphont akartam de tul sok rosszat hallotam rola
2011. júl. 8. 17:26
6/24 anonim válasza:
hát ha a kezedbe fognál egy iphone-t sokkal jobban tetszene, nem csak úgy kell pofázni, hogy azt se tudod mi az :P első voltam.
7/24 anonim válasza:
volt 3gs-em, most adtam el. én csak a technikai tényekről beszéltem. a kérdező dönti el h neki melyik tetsik jobban
8/24 anonim válasza:
Várjál 1 kicsit, mert augusztus-ban mutatja be az Apple az iPhone 5 és egy olcsóbb iPhone-t. de 1 bisztos, hogy ha kijön az iPhone 5 akkor minden meg változik ismét!
10/24 bp1985 válasza:
akkor minden meg változik ismét!
Micsoda? Majd a flash alapból benne lesz?:D Vagy mire gondolsz? Semmi olyat nem tud az ip4 sem, amit a konkurencia nem tudott. A kijelző egyedül, de az sem az övék, hanem vették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!