A samsung galaxy s2 vagy a iphone 4 nek jobb a kijelzöje?
Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 17:18
11/24 anonim válasza:
Egyértelmüen jobb a iPhone kijelzöje. Tulajdonképpen 2x nagyobb a kijelzö felbontása
12/24 anonim válasza:
De, ha azt nézed.. a super amoled + sokkal jobb, s az iPhonenak milyen.. A felbontás az sztem lényegtelen a mostani telóknál. Úgyis nagyobb lesz majd mindnek. Az apple kitalálhat vmi újat, mert eléggé kezd tré lenni.
13/24 anonim válasza:
Én pénz hiányában magamnak a Samsung Galaxy S2-t venném, bár ugye az sem olcsó, de lényegesen kevesebb mint egy iPhone4. Ha pedig pénzes lennék, akkor megvárnám az iPhone 4S-t és azt vennék. :D
14/24 anonim válasza:
Bocs, lemaradt. Kijelzőben szerintem a RetinaDisplay jobb. Szóval Szifon4. Utolsó voltam.
15/24 anonim válasza:
S2-nek nemcsak kijelzője jobb, hanem mindene.
16/24 anonim válasza:
Az iPhone4 lényegesen gyorsabb bármely samsung teónál. Ha az OP rendszert nézzük akkor én az androidot választanám, nem pedig az iOS-t. Nekem WP7 van, ami kevésbe elterjedt, mint az iOS. Ugyanez van az Android meg az iOS között is, ami nem elhanyagolható tényező
17/24 anonim válasza:
jaj már megint itt vannak a beszűkült Apple fanok... -.-
ccsak éppen annyi, hogy a Galaxy S II MINDENBEN jobb!!!
nagyobb, szebb kijelző , kétmagos proci, ami enyhén szólva LEALÁZZA az ájfón, szal sokkal erősebb hardver kevesebb pénzért
remélem segítettem ;)
18/24 anonim válasza:
az a baj az apple fun-okkal, h utána sem néznek a többi teló után, hanem a szemükben csak az apple a menő.. Kedves funok, üzenem nektek, hogy az apple ideje lejárt.
19/24 anonim válasza:
Istenem! csomó embernek lenne rá pénze de nem vesz iphone-t azért, mert olyanoktól hallották, hogy szar, akik életükben a kezükben nem fogtak még iphone-t és ezért bebeszélték maguknak, és akkor az a másik csomó ember is beáll a fikázók sorában. Azt bezzeg nem veszik észre, hogy az emberek 99,99%-ának,m akinek iphone-ja van kib#szottul elégedett vele, mert rohadt jó, és tényleg minden van rajta. Nem rég én is szert tettem egy ilyenre és imádom, és rohadt jó. csak ennyit a fikázásról. biztos vagyok benne, hogy a kérdező sem fogott még iphone 4-et a kezében.
20/24 anonim válasza:
előző kettőnek meg annyit csak azért fényezitek a kakitokat mert nektek az van :) szép napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!