Tudnátok nekem ebben segíteni? Ingyen facebook?
(lány15)
Április 16-án megyünk 1 hétre az osztállyal Grázba.
És nem szeretnék úgy kimenni,hogy nincs egy normális facebookos telefonom.Olyat szeretnék ami ingyen van és bárhol működik,nem wifis meg semmi.Nem értek a telókhoz,de olyat szeretnék ami érintőképernyős ingyen facebook (nem wifis nem izé ahol kütyülni kell,hanem csak rámegyek a facére és jó is!!!)
Nem drága,max 8000-10.000 ft ig posta költséggel.Teszveszen Vaterán néztem,de nem értek hozzájuk így nem találtam.Valaki ebben tudna segíteni?
Nagyon hálás lennék,és nagyon megköszönném! :) előre is köszönöm :)))
Ez nem telefontól függ. Ahhoz, hogy külföldön is tudj netezni ahhoz kell internetcsomag, amit külföldön is tudsz használni.
Külföldön nem ingyenes a facebook.
Wifi nélkül nincs ingyen.
hát...őő félig meddig értem..de
akkor internetcsomag az hogy? nem értek hozzá..
oksa köszi,akkor azt hiszem maradok a wifinél. :)
családokhoz fogunk menni,és akkor a házukban lehet? :DD
vajon.. O_o
persze tudom :) háát..talán kibírok,talán nem..na de most ez mindegy..
Van egy samsung champ telefonom. és azon lefacebookoztam a pénzt.Ha ki kódoltatom akkor ingyenes lesz? (rajta a face)???
Hogy mi van?? Mit akarsz kikódoltatni? A facebook böngészése csak Magyarországon, a T-mobile hálózatából ingyenes. Ha független lesz a telefonod az maximum arra jó, hogy bármilyen más szolgáltató sim kártyáját is bele teheted, de ettől nem lesz ingyenes a facebook böngészése másik országban. Tehetsz bele akár osztrák kártyát is, de akkor ott kell előfizetni internetre de ezt különben is felejtsd el, meg nem érdemes 1 hét miatt új sim kártyát venned.
Ja és wifi nincs a telefonodba és nem is lehet bele letölteni/telepíteni/beleszerelni.
Javaslom, ha facebookozni akarsz, akkor a családnál biztosan van számítógép internettel, kérd meg őket, had használd.
mint kiderült lejárt a kártyám,akkor kénytelen leszek bele venni egy új kártyát..
már nézek új telót,de akkor T-Mobilosat érdemes? hamár face..ott..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!