Samsung S5230 érintőképernyő csere?
Sziasztok!
1 éve elszállt az S5230 telóm érintőképernyője, Most előtúrtam a fiókból, szétszedtem az egészet.
Olyanokat csinált régen h megnyomtam alul a képernyőt, és azt "érezte" h felül nyomkodom. Napok alatt egyre rosszabb lett csak. A végén már nem is fogta fel a nyomkodást.
Az lenne a kérdésem, h ilyenkor a teljes kijelzőt ki kell cserélni, vagy csak azt a műanyag érintőlapot ami az LCD képernyő előtt van a telefon házával egybeépítve?
Előre is köszi a válaszokat!
Csak a plexi érintöpanelt kell kicserélni , ,de vigyázva szedd szét ,amikor a panelt már kivetted ott,ahol a touch szalagkábele jön át nyomj be valamit ami befér a résen (pl. csipesz) és azzal emeld be az érintöpanelt ,ne a kijelzőt probáld meg leszedni róla,mert akkor tuti töröd.
Egyébként milyen szinű ? Csak mert fekete-fehér-szürke-pink van itthon is , akár olcsóbban is : [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!