Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a legjobb htc telefon?

Melyik a legjobb htc telefon?

Figyelt kérdés

Egyenlőre Sensation XL be gondolkodok de ha van jobb nála akkor írjátok le hogy melyik az...

(most Samsung Wave s8500 van de már nagyon unom a Samsung hülyeségeit a Badával meg hogy akad ez a rohadt telo)

2012. márc. 14. 21:17
 1/7 kevin42 ***** válasza:

A Sensation XE erősebb, jobb telefon (két magos proci stb.)

Viszont az XL-nek nagyobb a képernyője. Döntsd el mi a fontos. (nekem a 4,7 már túl nagy) Remélem tudtam segíteni.

2012. márc. 14. 22:05
 2/7 anonim ***** válasza:

Jelenleg valamelyik Sensation (az hogy melyik kell neked már szubjektív, pl. ahogy előző is írta nekem sosem kéne 4,7 colos kijelző).

Hamarosan jön a One termékcsalád, ami ezerszer jobb lesz.

Vagyis a One S és a One X.

One S-be jobb a proci, "csak" 4,3"-os AMOLED kijelző, valamivel vékonyabb, stb.

2012. márc. 14. 23:35
 3/7 A kérdező kommentje:
thx a válaszokat még annyit hogy htc evo 3d nem jobb?
2012. márc. 15. 20:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem igazán.

Ugyanaz a GPU van benne, ugyanakkora képernyő és ugyanakkora felbontás, Sensation-be viszont SLCD kijelző van, hasonló proci, benchmark értékei mégis jobbak a Sensation-nek, szóval a Sensation jobb.

3D meg 40 col alatt élvezhetetlen, szóval az semmiképp sem előny.

Sima Sensation-nel hasonlítottam össze, XL azért valamivel gyengébb.

2012. márc. 15. 20:56
 5/7 A kérdező kommentje:
aha és HTC sensation xe re majd jön android 4 ?( vagy mi(semmi tudásom nincs android terén xD)
2012. márc. 15. 21:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Sensation termékcsaládra jön, az összesre.
2012. márc. 15. 22:18
 7/7 A kérdező kommentje:

és márcsak az lenne a kérdésem ha itt is szedek le apk fileokat rendesen telepiti majd ugye?

vagy kell hozzá vmi hackfeeling?XD

2012. márc. 15. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!