Melyik a legjobb okos telefon?
Androiddal mit akarsz? A legszarabb oprendszer, még a WP is jobb nála...
A legjobb okostelefon a nemsokára megérkező Nokia 808 PureView, szóval ha van rá kb. 250.000-ed, akkor az.
A Ne legyen drága nem azt foglalja magában, hogy negyed millát csak úgy kidob 1 vacakért. Húú, 40megás kamera.. az semmi, ha az egész fos, akkor minek 1 olyan kamera a készülékben? Ha keverem, akk azért, van, mert friss a hír, hisz itt az MWC..
Ja, és fura, hogy a "Legszarabb oprendszer" címet kapta tőled kedves utolsó.. Miért is használ minden ember szinte Androidot? Nem azért, mert xar.. Akkor már rég lecserélték volna valami gagyibbra, mondjuk iOS-re, mert az a legegyszerűbb oprendszer.. A WP7-ben mi a jó? Az, hogy van 1 rusnya kinézeted, ami 1 színű, meg balra az appok? Hát, és még az Android a ratyi.. Gratula neked idiot..
Amúgy meg S2 sem rossz választás, én azt használom, s semmi baja nincs fél év után. Meg vagyok vele elégedve. (Kedves Apple júzerek: NEM FAGYOTT MÉG LE, S JÁTÉKRA HASZNÁLOM LEGINKÁBB!).
Kedves kérdező!
Gondolom gyerek vagy. Ezért én neked a SE Xperia Neo t ajánlom. Igazából a Ray t mondanám, de gyerekeknél számít a nagyobb kijelző. Hogy mért a Neo t ajánlom? Elfogadható kijelzőméret, játékok nem akadnak, 8 mp kamera, HD minőségű videófelvevő. És csak 60.000 Ft ba kerül.
Yupiter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!