Melyik a legjobb okos telefon?
Attól függ mi számít olcsónak...
Az xperia mini pl. nem nagyon szokott akadni, de a hasonló árú armv6-os telók annál inkább. Nem egy van köztük ami még drágább is...
"Húú, 40megás kamera.. az semmi, ha az egész fos, akkor minek 1 olyan kamera a készülékben?"
Mondd már el kérlek, hogy mi is szar a telefonban...
"Miért is használ minden ember szinte Androidot?"
Mert ezt nyomják a tv-ben, kirakatokban stb.
"A WP7-ben mi a jó?"
Mondtam én, hogy jó? Azt mondtam, hogy jobb az Androidnál... A Symbian az egyedüli minőségi rendszer, ami széleskörben is elterjedt...
Hűű egy Symbian fan azt hittem már kihaltak.
Lássuk mi is a baj a Symbiannal. Kapásból legfeljebb 640x360-as felbontást támogatja, ez már igen kevés. Szoftveresen se tudja már felvenni a versenyt a többivel, emellett csak az egy magos processzorokat támogatja. Ráadásul nem is túl gyors. Nem véletlen, hogy már nem annyira erőltetik. A 808 meg rétegtelefon lesz már most lerí róla.
"Én 1 androidos reklámot se láttam a tv be"
Hát ha nem is közvetlenül android reklám volt, de volt:
Én is sokszor láttam ezt a reklámot, pedig még csak nem is szoktam gyakran tv-t nézni.
A galaxy s reklámja volt a telenornál annó.
Hidd el, hogy sokakban megragadt, ráadásul a galaxy s, amúgy is agyon volt sztárolva annak idején.
Csak éppen a legtöbb embernek nem volt rá pénze és így vették a galaxy 3-at orrba-szájba az android és a galaxy név miatt. Aztán meg sírtak a különböző fórumokon, hogy jobb játékokkal nem lehet rajta játszani, mert akad és fagy mint a déli sark...
Ja, hát a samsung nem rakott a galaxy 3-ba gpu-t, anélkül meg nehéz ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!