Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefonokban van Wifi...

Milyen telefonokban van Wifi amelyek nem 60. 000 forintos telefonok hanem max.20. 000-25. 000 forintosak?

Figyelt kérdés

2012. márc. 14. 21:13
1 2
 11/13 Kutyus70 ***** válasza:
bocsi... véletlenül elküldtem. Szóval naponta legalább 20 játékot és alkalmazást telepítek fel és le. Semmi lassulás vagy akadozás. És ez azért van, mert ilyen az Apple és az operációs rendszere. De értettem, nem akarsz drága telefont venni, tehát a IPhone 4S-t nem ajánlhatom. Viszont egy régebbi típus, például az IPhone 3G már 25-30 ezerért kapható, és ugyanolyan stabil és megbízható. Nekem is megvan még, mert nincs szívem eladni, és használom is az új mellett. Aki egyszer megtapasztalja milyen az IPhone, annak 99%, hogy többet sosem kell más.
2012. márc. 22. 00:09
 12/13 anonim ***** válasza:

Nuke The Original...

Nem akarlak megbántani de tudtommal a Nokia 5230-ban nincs Wifi..

Tudom,mivel nekem is ilyen telefonom van....

2012. márc. 22. 15:29
 13/13 Nuke The Original válasza:
igazadvan!!
2012. márc. 23. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!