Milyen telefonokban van Wifi amelyek nem 60. 000 forintos telefonok hanem max.20. 000-25. 000 forintosak?
move by T-mobile , ZTE Arizona , Nokia C5-03
Ha venni akarsz ezek közül akkor a move by T-mobile-t válaszd
Ha pedig nem vagy t-s akkor Nokia C5-03-----nem androidos
Nem vagyok fanatikus márka rajongó... de szerintem ne nagyon vegyél semmi olyat, amin Android rendszer van. (senkit nem akarok ezzel megbántani) De eddig még akármilyen Androidos telefont láttam, csak a baj volt velük. Egyetlen példa: Kollégám 120.000 Ft.ért vette az LG Optimus 3D-t. Az elején még jó volt, de aztán pár hónap után elkezdett belassulni, akadozni. Most meg már ott tart a dolog, hogy valamelyik nap ideadta, hogy fényképezzem le, és 2 fotó elkészítése után újraindult magától. Ezt legalább 4x eljátszotta egymás után.
Nekem IPhone 4S-em van, Decemberben vettem, még drágább de nem csinál ilyeneket, annak ellenére, hogy napi szinten legalább 20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!