Mi lett a telefonommal? Többi lent
Figyelt kérdés
Szóval androidos Sonyericcsonom van,x8. Egy ideje nem jön be rajta az android market,valami hibát ir ki. Meg a böngésző is nagyon lassú. Most visszagondolva kb 1 hete jött rá egy értesités,asszem szoftverfrissitésről,de nem foglalkoztam vele. Frissitenem kéne? Most 2.1 android van rajta. Mit csináljak?2012. márc. 13. 22:45
1/6 anonim válasza:
szerintem vidd szakemberhez,mert ha még frissíted a szoftvert rajta és netán hibás a frissités(velem GPS-szel fordult ilyen elő),akkor rácseszel(ahogy én is),...nekem 3 órás melómba tellett,mire kijavítottam,neked,ha nem értesz hozzá,hónapokba is telhet...nekem speciel az volt a szerencsém,hogy volt ismerősöm,aki nagyon "vágja" a témát...
2/6 Beviz Elek válasza:
ments le mindent róla, majd pc companionnal nyomj egy szoftverjavítást (így az újat rakja fel neked+ami eddig lassította eltűnik->olyan lesz mintha most vetted volna)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi,amúgy még garancia van rajta, ha elvinném szervizbe nem csinálnák meg garanciálisan?
2012. márc. 14. 09:41
4/6 A kérdező kommentje:
Én nem értek hozzá,félek,még jobban elrontom...
2012. márc. 14. 09:41
5/6 Beviz Elek válasza:
Lehet, hogy megcsinálják, de te otthon 15 perc alatt megcsinálod. Ha a központi szervízbe viszed, 4-5 nap amíg megcsinálják, ha a szolgáltatódhoz viszed, onnan beküldik majd vissza, úgy 2 hét....
6/6 A kérdező kommentje:
Már megjavult!!! Elkezdtem nyomkodni, befrissitettem pl a Facebookot, gmailt,elinditottam a gps-t és megjavult minden. Szóval nem rendszerfrissités kellet,csak ezeket a dolgokat:)
2012. márc. 19. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!