Csökken az egyenlegem, és nem tudom miért! Samsung Galaxy Mini - ma vettem, mit állítsak be, hogy ne vegye lefele a pénzt?
Figyelt kérdés
Nem telefonáltam, nem küldtem se SMS-t, se MMS-t, netezni csak az ingyenes facebook-ra mentem fel. Internetcsomagom a net start (ez havidíj nélküli), az ingyenes facebook hozzáférést is aktiváltam.2012. márc. 13. 16:18
1/1 anonim válasza:
A telefon használja a netet a háttérben. Mondd le a netstartot és akkor nem lesz ilyen problémád. Persze facebookozni se tudsz, de legalább nem fog fogyni az egyenleged.
Vagy köss egy moiblnet csomagot (legolcsóbb 590Ft és 30MB túlforgalmazás nélküli adatforgalmat kapsz). Így majd nem kell aggódnod, hogy fogy a pénz a kártyádról és nem is leszel a facebook zero-ra rákényszerítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!